Contactează-ne pe

ARCTIC la 40 de ani

Publicat în data de

- 611 vizualizări

Cronica unui eveniment crizat


De ziua lor, salariaţii au privit manifestările din spaţii delimitate, aliniaţi în picioare

Printre „surprizele” oferite angajaţilor, s-au numărat şi nişte reviste vechi de câteva luni, cărora nimeni nu le-a înţeles rostul

ARCTIC a împlinit 40 de ani în plină criză economică. Evenimentul a fost unul fastuos, anunţat de bannere prin Găeşti, şi a reunit cam tot spectrul personalităţilor locale şi judeţene. Economie nu s-a făcut decât pe la cadourile salariaţilor, numite neinspirat „surprize”. „Nu ne-a venit să credem când am văzut că ne dau două reviste expirate de 6 şi 3 luni, o floare ciufulită şi o bomboană Rafaelo. Am mai stat şi la coadă să ne luăm amărâta de bomboană. În altă zi, ne-au dat câte o îngheţată şi câte o cafea, iar la plecare – o sticlă de vin, plus o cutiuţă minusculă cu 8 bombonici”, au comentat angajaţii, nemulţumiţi că la eveniment au fost obligaţi să stea în ţarcuri, în picioare, pentru a nu ştirbi imaginea marii familii. Dacă partea cu dulciurile, cafelele şi chiar cu florile mai e de înţeles, revistele au picat ca nuca în perete. Ce să înţeleagă salariaţii? Că li se arată care sunt preocupările lumii mondene? Că trebuie să mai facă şi câte o cură de slăbire? De ce compania nu a editat propriile materiale promoţionale destinate angajaţilor, şi le-a băgat pe nas nişte publicaţii care probabil trebuia să ajungă la topit?

Am întrebat-o pe responsabila de la relaţii publice, care a avut sarcina ingrată să stea cu ochii pe reporterii „Cronica Găeştiului”, dacă revistele au fost plătite la preţul lor, adică peste 5 RON. Fără să ne răspundă direct la întrebare şi nici să ne explice de ce nu li s-au oferit numerele curente ale revistelor respective, domnişoara ne-a spus că această… surpriză este o idee care aparţine departamentului din care face parte şi – chiar dacă sunt vechi – pot fi găsite lucruri interesante de citit. Pe de altă parte, ni s-a explicat cât de important este ca în aceste momente să ai un serviciu, lucru cu care suntem total de acord, dar era o explicaţie pe lângă subiect. La fel, suntem de acord şi că o bombonică Rafaelo a însemnat de fapt 2.200 de bombonici, cât numărul salariaţilor. Criticăm doar lipsa de inspiraţie, că bani tot s-au cheltuit. Un alt minus în organizarea celor de la ARCTIC, care a demonstrat încă o dată că sunt corigenţi la capitolul relaţia cu presa, a fost interdicţia de a face fotografii la eveniment, pe motiv că sunt prototipuri noi, nelansate încă pe piaţă, ca şi când noi ne-am fi dus să facem spionaj economic. Ni s-au promis imagini sugestive, dar ni s-au trimis poze care nu aveau nicio legătură cu manifestarea „ARCTIC 40 de ani”. În schimb, s-au postat filmări pe Trilulilu, ceea ce este jenant pentru organizatori, în ceea ce ne priveşte. Interesant a fost discursul primarului Alexandru Toader, care le-a reamintit celor prezenţi cât de importantă este colaborarea şefilor ARCTIC cu comunitatea locală. În rest, s-au făcut referiri la realizările incontestabile ale fabricii de electrocasnice şi la profitul înregistrat, chiar în condiţii de criză, datorită managementului performant, dar şi oamenilor care muncesc în credinţă acolo.

Mariana IONESCU
Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

PĂDURI ÎN FLĂCĂRI LA MĂGURA ŞI SCHEIU DE JOS!  Pompierii au luptat întreaga zi cu incendiile stârnite de localnici

Articol scris de

Zi plina de intervenții pentru pompierii din Găești. Prima parte a dimineții a fost alocată unui incendiu de vegetație în Mogoșani, unde oamenii pusi pe fapte mari au luat decizia de a incendia vegetația uscată deși vântul bătea puternic. Amiaza i-a găsit intervenind cu echipajele după 3 autospeciale la Măgura, unde incendiul s-a extins în pădurea din apropierea satului.

Condițiile de teren accidentat și vântul puternic a făcut ca vegetația uscată sa ardă foarte repede, însă cu ajutorul sătenilor care au intervenit alaturi de pompieri, s-a reușit lichidarea incendiului după mai bine de 3 ore. După-amiaza a fost destinată unui incendiu de pădure de data aceasta, în Scheiul de Jos, în punctul cuprins între Valea lui Nană și Podul Dealului.

Atragem încă o dată atenția asupra pericolului generat de incendierile voluntare de vegetație, care pot deveni un real pericol în cazul unui vânt puternic și constituie o amenințare pentru populația aflată în imediata vecinătate. Le mulțumim pompierilor pentru intervențiile foarte rapide in vederea stingerii și le urăm o săptămână fără alte evenimente, dar cum „gospodarii” apar la lumină taman când bate vântul mai tare, nu prea credem că vom avea vreo zi fara incendii în localitățile din zona noastră.

 

Citește articolul

Anunțuri

SPAŢIU DE ÎNCHIRIAT ÎN SATUL JUGURENI,COMUNA ULIEŞTI. Detalii,aici!

Articol scris de

Închiriez spaţiu comercial (40 mp.) compus din două camere în satul Jugureni, comuna Ulieşti. Spaţiul comercial se află amplasat pe strada principală la numărul 77.

Cei interesaţi să închirieze şi să-şi deschidă o afacere în Jugureni, pot suna la numărul de telefon 0769 589 302.

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------