Contactează-ne pe

Măcel la piscină

Publicat în data de

- 1.296 vizualizăriDoi tineri au ajuns în stare gravã la spital, iar al treilea a suferit rãni uşoare la faţã, dupã ce mai mulţi romi de pe strada Artei i-au atacat cu cuţitele la Piscina Varuna din oraşul Gãeşti. Bodyguardul Petrini Dicu, proaspãt eliberat din penitenciar (conform unor surse bine informate), şi-a adus şi fratele la distracţie. Acesta din urmã este foarte înalt şi slab, motiv pentru care a fost ironizat de o gaşcã de romi de pe strada Artei. “De ce mergi, mã, în figurile astea? Ai mers de culturist? Ce cocotã!”. Atât i-a trebuit lui Ionuţ Dicu, fratele lui Petrini. S-a dus glonţ la fratele sãu, şef al pazei la piscinã, şi l-a asmuţit împotriva celor care şi-au bãtut joc de el. De aici şi pânã la altercaţie, nu a mai fost decât un pas. Petrini Dicu a apucat sã dea un pumn. “Imediat au sãrit 5 ţigani pe el. Au rupt picioarele de la mesele de pe terasã şi au scos cuţitele. Nu pot sã înţeleg cum de nu a cãzut, la câte lovituri a primit în cap”, ne-a declarat un martor ocular. Petrini şi Ionuţ au fost înjunghiaţi în zona spatelui, Ionuţ suferind rãni chiar foarte grave, fiindu-i atins plãmântul. La Târgovişte a ajuns inconştient şi a fost operat de urgenţă. Ţiganii au rupt-o la fugã, lãsând pe toatã plaja dâre de sânge. Poliţiştii s-au deplasat urgent la faþa locului şi urmeazã sã ia mãsuri împotriva cuţitarilor. Trist este că nimeni nu a sărit în apărarea fraţilor Dicu şi că toţi se uitau ca la un film de groază.

Mariana IONESCU

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Video!CENTURA, PASARELA ŞI REFACEREA INFRASTRUCTURII ÎN CENTRUL GĂEŞTIULUI: „Am atins apogeul mandatului meu de primar!”

Articol scris de

„Dragi prieteni, astăzi, am atins apogeul mandatului meu de primar!

S-au demarat, oficial, procedurile pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Găeşti. Acest proiect extraordinar va fi finanțat cu fonduri europene.

Deasemenea, în vara acestui an va fi reabilitată în totalitate pasarela peste calea ferată și drumul național din centrul orașului nostru. Acesta se va lărgi pe 4 benzi de la trecerea de pietoni din fața Parcului Central până la Poliție, iar de la podul peste Rastoacă(La Liber) va fi extins drumul pe 3 benzi spre Complex!

În aproape 3 luni de guvernare #PNL, s-au rezolvat foarte multe proiecte ale orașului nostru.

Pe această cale vreau să mulțumesc domnului Ministru al Transporturilor, Lucian Bode si domnului președinte al #PNL Dâmbovița, Consilier de Stat, Guran Virgil, oameni care respectă cetățenii din orașul nostru.

Vă rugăm să realizați ce ar însemna pentru orașul Găeşti ca PNL să conducă și Consiliul Județean.

Mâine vă așteaptă noi surprize plăcute!

Vă rog să priviți filmarea de astăzi din cabinetul Ministrului Transporturilor”, a declarat primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe.

Citește articolul

Evenimente

PROIECT DE UN MILION DE EURO! 15 noi săli de clasă pentru Şcoala “Radu cel Mare”

Articol scris de

“Mâine va începe licitația pentru proiectul ,,Reabilitare și modernizare infrastructură educațională Şcoala <<Radu cel Mare>>”, proiect finanțat prin PNDL, în valoare de 1milion de euro.

Se vor costrui 15 noi săli de clasă, urmând ca toți elevii să învețe de dimineață!”, a anuntat primarul Grigore Gheorghe in urma intalnirii pe care a avut-o astazi  la Ministerul Dezvoltării cu Directorul General-Adjunct, Alexandru Soare.

 

Citește articolul