Contactează-ne pe

Flocăială (h)artistică înăbuşită de „sticleţi”

Publicat în data de

- 836 vizualizări
Scandal şi păruială pe strada (H)Artei din Găeşti, între Julieta lu’ Eleonora şi Geogeta lu’ Talianu. Mobilul „scânteilor”, un „otomobil”. Un Fiat vechi şi lovit pe deasupra – proprietatea unui italian (adică a unui  Romeo de-al Julietei noastre de pe Artei), care l-ar fi lăsat în custodie în semn de preţuire şi mare iubire. Era aşa, un fel de gaj pentru întoarcere definitivă  la domiciliu. Geogeta lu’ Talianu,  NU şi NU, că ea ar fi proprietara de drept a droagei pe roţi. Ca argument în favoarea sa a adus… fusta ridicată şi  jurăminte fierbinţi în mijlocul drumului, pe motiv că i-a dat „mălaiu” pân’ la ultimul sfanţ broscarului macaronar, adicătelea 10 milioane lei vechi, printr-un prieten. Aşa că şi-a vrut de îndată maşina, cu chei cu tot. Ce a urmat? Ţipături, ţiuituri, şuierături, îmbrâncituri, ameninţări, blesteme, înjurături, păruieli şi iar îmbrâncituri, başca ghionturi. Şi când „spectacolul” era mai acătării, cu susţinători de o parte şi de alta… hopa, poliţia! După ce s-a uitat urât pe fetele încinse şi aprinse, ea, poliţia, le-a băgat la dubă, dar nu le-a dus gratis la sediu. Aici a căpătat fiecare (de la gabori, se subînţelege) câte un bonuleţ pe care scria 1000 lei cu decontare la Primăria Găeşti în 24 de ore, cu care puteau cumpăra două droage pentru care se păruiseră ca chioarele în mijlocul drumului. Şi de amorul  (h)artei, s-au îmbrăţişat şi s-au iertat în faţa sticleţilor de s-au crucit aceştia  pân’ le-au picat penele de cum le-a unit durerea amenzilor.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

IMBATABILII DIN PICIOR DE MUNTE: “1 Iunie nu este doar despre sărbătorirea copilăriei”

Articol scris de

“1 Iunie nu este doar despre sărbătorirea copilăriei. Membri din cluburile IMPACT, dar și cu alți tineri implicați din țară, Fundația “Noi orizonturi” sărbătoresc Ziua Națională IMPACT.

Am avut  parte de live-uri cu tineri #campioni, sesiuni de generare de soluții pentru educație și sănătate, întâlniri pe ZOOM cu IMPACȚI din țară, gesturi și fapte bune, care aduc bucurie altor copii.

Elevii din clubul IMPACT “Imbatabilii” Picior de Munte au sărbătorit făcându-și vocea auzită la nivel național, făcându-și timp să ofere un strop de bucurie copiilor din sat. Au ales să își petreacă ziua de azi implicându-se în comunitate prin acțiuni civice și să arate că sunt preocupați de bunăstarea planetei.

Toate acestea în ciuda faptului că autoritățile locale rareori le-au luat în serios proiectele, activitățile, demersurile de implicare în comunitate. Poate că îi consideră prea mici ca vocile lor să se facă auzite, ca faptele lor să devină cunoscute. Ei așteaptă ziua când vor fi apreciați și la nivel local așa cum sunt apreciați la nivel național. Și, acea zi, va fi o sărbătoare a comunității din care copiii fac parte.

Avem copii #deIMPACT. Mă gândesc că viitorul ar putea fi frumos ca ei.

La mulți ani tuturor celor care au vârstă ori suflet de copil !”, se arată în comunicatul de presă  al prof. Liliana Chivulescu, coordonatorul Imbatabililor din Picior de Munte.

 

Citește articolul

Anunțuri

APROZARUL LaDoiPasi S-A DESCHIS ASTĂZI ŞI LIVREAZĂ ŞI LA DOMICILIU!

Articol scris de

Aprozarul LaDoiPaşi s-a deschis. Puteţi găsi o gamă variată de legume şi fructe la preţuri foarte avantajoase.

In cadrul -livrari la domiciliu-  comanda minima este de 50 de lei, suma ce poate fi adunata  cu produse, atat din cadrul magazinului alimentar, cât si a aprozarului.

Adresă:Strada 13 Decembrie 1918, numărul 6, (punct de reper: vizavi de sediul PNL, lângă Club Cocktail fostul cinematograf)

Număr contact livrări: 0766660336

Va asteptam cu drag,

Magazinul&Aprozarul dumneavostra “LaDoiPasi”

 

Citește articolul