Contactează-ne pe

Noutăți

În atenţia autorităţilor statului

Publicat în data de

- 1.546 vizualizări
Am primit la redacţie un drept la replică de la administratorul firmei SC ALCONSTRUCT SRL care se leapădă de buldozerul care a făcut prăpăd la Regie, dar şi de buldozerist. Şi-a recunoscut « scula » distrugătoare în filmare, dar ne-a prezentat contractul de închiriere al utilajului, care de la 1 septembrie a.c., până în decembrie e la dispoziţia celui care a dat banul. Ca atare, conform declaraţiei patronului de buldozer închiriat, personajul care a ordonat dărâmarea monumentului istoric se numeşte Chiţă Cătălin, fost poliţist la Rutieră, actualmente liber profesionist.”Drept la replică

Referitor la materialul de presă «  Clădirea Regiei Naţionale a Tutunului, zdrobită de hoţi şi de interese ieftine » publicat de Cronica Găeştiului în 24 noiembrie, vreau să aduc câteva precizări : SC ALCONSTRUCT SRL a închiriat utilajul despre care se face referire în materialul de presă către persoana fizică Chiţă Cătălin, domiciliat în Găeşti încă din 1 septembrie a.c. pentru o perioadă de 3 luni, conform contractului de prestări servicii nr.10 din 1 septembrie 2011. Utilajul nu lucrează permanent la Chiţă Cătălin, acesta deplasându-se doar când respectivul are nevoie, solicitările făcându-se verbal sau telefonic. În 23 noiembrie a.c., Chiţă Cătălin a sunat şi a solicitat utilajul motivând că are un contract cu proprietarul terenului de la Regie pentru degajarea acestuia. Aşadar, ALCONSTRUCT nu este responsabil pentru pagubele produse monumentului istoric.
Cu stimă,
C.Popescu.”
L-am căutat pe fostul poliţist de la Rutieră, Cătălin Chiţă, pentru a ne explica de ce a năruit « Istoria » Găeştiului aşa tam-nesam , dacă are, aşa cum ne-a mărturisit Popescu, acceptul proprietarului Sârbu de la Pucioasa. Nu de alta, dar dacă are chiar accept verbal, atunci acest domn Sârbu trebuie să răspundă penal pentru distrugerea monumentului istoric. Sperăm că de această dată autorităţile statului se vor autosesiza şi îşi vor face treaba. Dovezi au gârlă !

 

Publicitate
Loading...
6 Comentarii

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Noutăți

Agresor imobilizat de doi jandarmi aflați în timpul liber

Articol scris de

„Doi jandarmi dâmbovițeni aflaţi în timpul liber au intervenit, astăzi, 19 februarie, pentru a imobiliza un bărbat care a îmbrâncit o femeie pe trotuar, aceasta lovindu-se de un gard din beton.

Aceștia se deplasau pe bulevardul Regele Carol I din mun. Târgoviște și au observat incidentul produs în imediata vecinătate a unui restaurant.

Unul dintre jandarmi când a observat că femeia căzută prezenta o lovitură în zona capului a apelat numărul de urgență 112 și a solicitat sprijinul unei ambulanțe, pentru a-i acorda acesteia îngrijiri medicale. Celălalt a intervenit prompt şi l-a imobilizat pe agresor, după care a solicitat telefonic prezenţa unui echipaj de jandarmi. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost condus la sediul Poliției Municipilui Târgoviște, unde i-au fost aplicate măsurile legale.

Cei doi jandarmi, plutonier-adjutant Samoilă George și plutonier-major Zegheru Cătălin, își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița de peste 20 de ani”, se arata in comunicatul de presa al Jandarmeriei Dambovita.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------