Contactează-ne pe

Portarul naţionalei de handbal Mihai Popescu a câştigat pariul cu tatăl său!

Publicat în data de

- 626 vizualizăriÎn copilărie, la un meci important, actualul goal-keeper al României a primit o palmă de la părintele său şi provocarea: „DOVEDEŞTE CĂ EŞTI CEL MAI BUN!”

La câţiva ani distanţă, Mihai a dovedit, iar fostul handbalist Marian Popescu trăieşte fiecare secundă din meciurile fiului său

Găeşteanul Mihai Popescu, portarul echipei României de handbal, a fost cel mai bun jucător de la calificarea în play-off-ul Campionatului Mondial care a avut loc în Finlanda. Cu Popescu în poartă, am bătut Marea Britanie (36 – 27), Finlanda (32 – 23) şi Bosnia Herţegovina (29 – 26). În ultimul meci, Mihai a uimit întreaga lume, salvând 17 goluri gata făcute. Despre goal-keeper-ul echipei naţionale de handbal, presa naţională, dar şi internaţională au vorbit la superlativ: „Galacticul”, „Fantasticul”, „Titanul”, „Eroul”, „Îngerul păzitor”, „cel mai bun om de pe teren” etc. Cum să nu fim mândri noi, găeştenii, cum să nu ne bucurăm de fiecare victorie, când acest tânăr minunat s-a format ca om şi sportiv în oraşul nostru? Talentul său a fost cultivat iniţial de Mircea Gheorghe, dar şi de tatăl său, fostul handbalist Marian Popescu, ambii înţelegând că băiatul are un viitor strălucit în acest minunat sport. Ne aducem aminte cu emoţie cât de serios era când juca la ligile de copii, în campionatul judeţean şi interjudeţean. La unul dintre meciuri, la Sala Sporturilor din Târgovişte, când Mihai nu se concentra şi primea goluri relativ uşor, tatăl său a intrat pe teren şi i-a tras o palmă, de faţă cu toată lumea: „Eşti cel mai bun sau nu?”, i-a reproşat acesta. „Trezeşte-te, că vii pe jos la Găeşti!”. Din acel moment, Mihai a închis poarta, iar echipa de juniori a oraşului nostru a câştigat toate meciurile. Acum, Popescu închide poarta României şi a dovedit că este cel mai bun. L-am sunat pe Mihai să-l felicităm, spunându-i că îl susţinem de fiecare dată când joacă. L-am întrebat ce înseamnă, pentru el, marea performanţă. „Dăruire, efort, multă muncă şi în special multe sacrificii. Sper să fiu sănătos şi să vă bucur cu performanţe mult mai mari”, ne-a spus sportivul, apoi ne-a mărturisit că anul acesta va deveni tătic. Popescu este ofertat de mari echipe din Europa, dar până în vară nu va pleca niciunde. Acum, joacă în continuare la HCM Constanţa şi se pregăteşte intens şi cu echipa naţională pentru barajul de calificare care este programat pe 12 – 13 iunie (prima manşă) şi 19 – 20 iunie 2010 (a doua manşă). Îi urăm succes şi suntem siguri că vom avea din ce în ce mai multe motive să fim mândri de performanţele sale.

Mariana IONESCU
Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

„E genial!” GĂEȘTEANUL VLAD ȘCHIOPU A ȘOCAT JURIUL DE LA iUMOR CU MOMENTUL SĂU DE FERICIRE!

Articol scris de

Are 16 ani, învață la Colegiul Național „Vladimir Streinu” și are, cel mai probabil, un viitor strălucitor în informatică. Aseară însă a făcut furori la emisiunea iUmor difuzată de Antena 1 cu o coregrafie personală care i-a uimit pe Mihai Bendeac și Delia. Timp de câteva minute, Vlad s-a mișcat în ritmul său, absolut fascinant, nebunesc și interesant, in același timp.
Dezinvolt, simpatic și foarte inteligent, adolescentul le-a spus juratilor de la iUmor ca a venit la emisiune la îndemnul colegilor si ca dansul îi apartine.
„Nu a venit cu un număr de comedie, nu a venit cu un număr de dans, a venit cu un număr de fericire. Poți să crezi așa ceva? De asumare totală. L-am filmat”, a precizat Mihai Bendeac, entuziasmat de prestația gaesteanului.

Delia și-a scos imediat telefonul și a început si ea să-l filmeze: „Niște mișcări pe care nu le-am văzut niciodată, nicăieri. Este magnific!”.

 
La finalul discuției cu juriul, puștiul a oferit un alt moment memorabil și care i-a demonstrat, încă o dată, inteligența.
„Incheie cu un lucru memorabil, spune-ne ceva ce ai vrea tu să știe oamenii de acasă, nekegat de umor, nelegat de muzică, nelegat de emisiuni. Cel mai important mesaj pe care nu ai avut niciodată ocazia sa-l faci public”, a incercat Cheloo să-l incuie.
Replica a venit, absolut geniala: „Nașul meu are doi pisoi. Se numesc Măgărușul și Bibi”.

 

Citește articolul

Noutăți

VIDEO!PRIMARUL GRIGORE GHEORGHE, EXERCIŢIU DE TRANSPARENŢĂ! Totul despre bugetul anului 2020

Articol scris de

Dragi gaesteni,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

In data de 19 februarie, a avut loc sedinta Consiliului Local, care a avut pe ordinea de zi bugetul orasului Gaesti pe anul 2020. Sedinta a durat doar cateva minute, din urmatoarele considerente. Bugetul s-a aflat in dezbatere publica timp de 20 de zile, iar cetatenii au transmis numeroase sugestii, care au fost luate in calcul in cadrul proiectului final.

Totodata, cu o seara inainte de vot, timp de 3 ore, bugetul a fost dezbatut in cadrul comisiilor de specialitate. Consilierii opozitiei, PSD si ALDE, nu au facut niciun fel de amendament, nu au venit cu nicio propunere si cu nicio sugestie, concluzia fiind ca – la votul final – bugetul a intrat in forma propusa si aprobata de comisii.

Bugetul orasului nu reprezinta nici motiv de circ, nici de campanie electorala, ci este cel mai important instrument cu ajutorul caruia realizam proiectele pentru comunitatea locala. Demagogia se poarta pe unele retele de socializare ale asa-zisilor adversari politici. Noi avem insa treaba, pentru ca si anul acesta avem foarte multe de realizat.

Cred ca performanta se face cu seriozitate, implicare si munca, si nu cu isterie, fanatism si ura dusa la extrem, asa cum – din pacate – observ din comportamentul unora dintre colegii din opozitie.

Asa cum am precizat, si in acest an avem foarte multe investitii in sanatate, invatamant, cultura, sport, social si infrastructura.

Stimati gaesteni,

Unele dintre marile realizari ale acestui an sunt cele in infrastructura. In urma demersurilor repetate, serioase si sustenabile ale administratiei locale, in luna mai a acestui an incep lucrarile de reabilitare totala a Pasarelei peste calea ferata, proiect in valoare de 9 milioane lei, finantat prin CNAIR.

Asa cum v-am informat deja, am demarat procedurile pentru centura ocolitoare si au fost alocate de catre CNAIR sumele necesare pentru intocmirea proiectului de fezabilitate.

In centrul orasului, de la Complex, Drumul National 7 Bucuresti – Pitesti va fi largit pe 4 benzi pana in dreptul Politiei si DN 61, spre Autostrada, de la Complex la Liber, va fi largit pe 3 benzi si semaforizat. Aceste lucrari vor fluidiza traficul intens din centrul orasului.

O veste de ultim moment este ca vom reabilita in totalitate Piata „Sf. Ilie”, pentru a o aduce la cele mai inalte standarde ale momentului. Proiectul este finantat prin CNI.

Dragi gaesteni,

Este pentru al 14-lea an consecutiv de cand consilierii PSD nu au votat bugetul orasului si pentru al 4-lea an consecutiv de cand consilierii ALDE se opun proiectelor dumneavoastra.

Sunt foarte vocali si critici, ajung chiar sa ma jigneasca personal, insa – de cand sunt primar – nu am vazut din partea lor nici macar un proiect care sa duca la dezvoltarea orasului. Legea le permite sa aiba initiative. Vin doar sa-si incaseze indemnizatiile si sa faca circ pe retelele de socializare, unde au ajuns la un limbaj imposibil de suportat si care arata nivelul lor de inteligenta, pregatire si bun simt.

Dragi prieteni,

Nu as fi facut aceste sublinieri daca nu era foarte important sa intelegeti ca am nevoie in continuare de majoritatea PNL in Consiliul Local. Cu ajutorul acestei echipe de 9 consilieri, carora le multumesc, am reusit sa realizez toate proiectele pe care vi le-am prezentat si care au transformat Gaestiul intr-un oras pe care nici nu ni-l imaginam acum cativa ani. Performanta se face in echipa si am convingerea ca si in anii care vin vom reusi sa ducem la bun sfarsit tot ceea ce ne propunem impreuna cu dumneavoastra, pentru dezvoltarea Gaestiului.

Nota redactiei> Pentru vizionarea tuturor investitiilor si sumele alocate din bugetul local, urmariti materialul video de mai sus.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește articolul