Contactează-ne pe

Clanul lui Banană, la gherlă!

Publicat în data de

- 1.466 vizualizări


Derbedeii din clanul lui Banană care l-au jucat în picioare pe tânărul Laurenţiu din Dragodana se află după gratii, după un efort susţinut al prim-procurorului găeştean Lucreţia Vlaicu şi al comandanţilor Poliţiei. La sfârşitul săptămânii trecute, pe un câmp din comuna vecină s-a derulat un episod pe care nicio minte normală nu şi-l poate închipui. Surse credibile din rândul anchetatorilor ne-au relatat că mai mulţi apropiaţi ai infractorilor au povestit cu amănunte cum se lăudau infractorii cu fapta lor. Aceştia spuneau peste tot cu câtă cruzime l-au bătut pe Laurenţiu, cum l-au legat de pom, cum i-au pus un sac pe cap, cum au vrut să-l înece într-un lac, cum l-au târât legat de maşină şi cum l-au terorizat mai multe ore, susţinând că nici Becali nu se ridică la înălţimea lor. Pentru ei nu a contat nicio secundă dacă victima lor se făcea vinovată de ceva, nici dacă le-ar fi murit sub priviri, fiind foarte încântaţi că s-au distrat pe seama suferinţei băiatului. Avem convingerea că acum vor ieşi la lumină şi dosarele tinerilor găeşteni care au maxilarele rupte şi chipurile desfigurate de Banană şi ai lui.

Mariana IONESCU
Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

BATJOCURĂ: Ce a putut păți o gaesteanca suspectă de COVID la Targoviste! „A FOST GROAZNIC!”

Articol scris de

O tânără din Găești a trecut printr-o experiență traumatizanta, după ce s-a simțit rau mai multe zile și a devenit suspecta de COVID. Femeia a experimentat, timp de mai multe zile, simptome ciudate: „Aveam dureri puternice de cap, frisoane si stari de voma. Am ajuns la UPU Găești, unde am fost tratată cu multă grijă și profesionalism. Intrucat nu mi-a trecut cu nicio pastila, medicii au considerat ca trebuie sa fac testul pentru coronavirus si mi-au dat bilet de trimitere pentru Spitalul Județean”, ne-a povestit gaesteanca.

De aici a început calvarul ei. A mers la Spitalul Județean, simtindu-se in continuare foarte rau, pentru a confirma sau infirma suspiciunea de coronavirus. „A fost groaznic la Spitalul Județean. Nu mi-am imaginat ca situația a fost scapata cu totul de sub control, dar asta este adevarul. Ne-au bagat pe toti suspectii claie peste grămadă, fara sa se stie care a fost infectat si care nu. Timp de 6 – 7 ore, nu ne-a bagat nimeni in seama. Intrebam asistentele si nu ne raspundeau sau ne repezeau. Mai mult, un doctor a venit și mi-a spus că-mi dă și el o rețetă și că nu am COVID, deși nu mă testase nimeni. A fost un cosmar, o lipsa totala de organizare, de empatie si de grija pentru pacienti”, ne-a mai declarat tanara.

Care este finalul? Femeii i s-a spus ca ar putea fi testata abia spre dimineață, motiv pentru care a plecat de acolo. La fel au procedat si alti suspecti de coronavirus, lasati de izbeliste. Prin urmare, sunt din ce in ce mai multe semnale care se confirma ca nu se mai gestioneaza mai nimic in sistemul sanitar.

Citește articolul

Evenimente

9 PERCHEZITII IN GAESTI, ULIESTI, TITU SI DOICESTI! Vezi ce au cautat politistii!

Articol scris de

„În dimineața zilei de 07 august 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști de la Poliția Municipiului Târgoviște și Poliția Orașului Găești, au efectuat 9 percheziții domiciliare, pe raza localităților Găești, Titu, Doicești și Uliești, la locuințele mai multor persoane bănuite că ar fi deținut fără drept arme letale si neletale.

În urma descinderilor, polițiștii au descoperit o armă neletală supusă autorizării, respectiv o pușcă cu aer comprimat.

De asemenea, au fost puse în aplicare 10 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediile unităților de poliție pentru audieri.

Activitățile au fost realizate în cadrul a patru dosare penale ce au ca obiect săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, ancheta în cauză fiind demarată în luna august a acestui an.

În cadrul acțiunii, polițiștii au fost sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Dâmbovița, Argeș, Sibiu și Vâlcea”, se arata in comunicatul de presa al IPJ Dambovita.

Citește articolul