Contactează-ne pe

Noutăți

Polițiștii locali găeșteni, bălăcăriți în Parcul Central de o mâncătoare de semințe! NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI CUM AU REACȚIONAT MARTORII!

- 2.163 vizualizări

Momente de circ și panaramă în Parcul Central! Polițiștii locali au fost bălăcăriți ca la ușa cortului de o mâncătoare de semințe, care arunca și cojile pe jos. Patrula a suportat minute în șir înjurături și jigniri care cu greu se pot reproduce, din partea unei individe care se delecta cu o pungă de semințe de floarea soarelui și făcea mizerie pe joc, individă care mai este și abonată la ajutorul social.

Polițiștii locali i-au adus mătura și fărașul ca să-și strângă cojile aruncate, ceea ce a declanșat un potop de înjurături și amenințări la adresa acestora, toate în gura mare, în fața unui public numeros.

Cum au reacționat găeștenii prezenți în acele momente în Parc? Tipic: ignorând scena și ferindu-se să semneze procesul-verbal de contravenție întocmit de polițiștii locali.

Mâncătoarea de semințe a fost sancționată cu 800 lei pentru tulburarea liniștii publice și cu 200 de lei pentru mizeria făcută. Rămâne însă gustul amar al neimplicării civice și al acceptării unor comportamente suburbane din partea celor care nu ne respectă pe niciunul dintre noi, dar pe care îi tolerăm la nesfârșit, încurajându-le nesimțirea.

 

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fetița de 8 ani accidentată din cauza traversării neregulamentare a străzii

Articol scris de

Conform primelor informaţii, un bărbat, de 35 ani, din Corbii Mari, în timp ce conducea un autovehicul in zona Mega Image, a surprins şi accidentat o minoră, de 8 ani, din Patroaia, lasata nesupravegheata, care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, în fugă, prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a minorei, care a fost transportată la spital pentru îngrjiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

 

Citește articolul

Evenimente

PANICĂ ÎN GĂEȘTI: Copil de nici 4 ani, ”uitat” de părinți în mașină! UȘILE S-AU BLOCAT, IAR MICUȚUL A RĂMAS ÎNĂUNTRU!

Articol scris de

Zilele orașului Găești au adus nu doar bucurie micuților veniți să se delecteze cu turtă dulce, ci și probleme, cauzate de neatenția adulților pe fondul unei aglomerații și a grabei de a scăpa de aglomerație. Astfel, la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Viitorului, un baietel de nici 4 ani a fost lăsat în mașină de părinți, cheile fiind în contact, iar ușile mașinii au rămas blocate pentru minute in șir. A fost nevoie de intervenția agenților de la circulație, care au dirijat traficul blocat, tot unul din agenții sosiți la intervenție fiind cel care, cu profesionalism și mult tact, a calmat copilul ce începuse să plângă în mașina rămasă blocată.

In cele din urmă, proprietarul a fost nevoit să spargă geamul pentru a elibera copilul.

Poliția sfătuiește cetățenii să nu lase copiii nesupravegheați in mașină, temperatura crescând vertiginos iar viața micuților fiind pusă astfel în pericol.

Citește articolul

Evenimente

Accident pe DN7, la intrare în Găeşti! O PERSOANA A AJUNS LA SPITAL!

Articol scris de

Impact violent între doua autoturisme, în această după-amiază, pe DN 7, la intrare în Găeşti. Un sofer din Mogosani, in varsta de 24 de ani, care se deplasa catre platforma industriala, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers in fata la Darvis, moment in care a fost izbit de un autoturism condus de un barbat de 40 de ani, din Mătăsaru, care mergea spre centrul orasului. In urma impactului, tanarul de 24 de ani a fost ranit aparent usor si a fost transportat la spital. In cauza se efectueaza cercetari.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design