Contactează-ne pe

Noutăți

LIGA A-V-A, SERIA VEST. Meci dramatic între Unirea Cobia şi Dinamo Odaia Turcului. DETALII AICI!

Publicat în data de

- 191 vizualizări
Meci cu multe evenimente desfășurat azi pe terenul din Cobia, unde Unirea Cobia a primit vizita celor de la Dinamo Odaia Turcului. Multe nemulțumiri din partea oaspeților, ce s-au văzut dominați destul de repede și multe înjurături adresate arbitrului central Oncescu Ion, de aceiași oaspeți. O fază la care apărarea celor de la Dinamo s-a cam încurcat, rezultând un penalty acordat corect de către central, s-a lăsat și cu o eliminare nesperată a portarului, ce s-a îndreptat furios către propriul fundaș, lovindu-l pentru greșeala comisă în careu.
Portarul Stancu a primit roșu spre disperarea întregii echipe, ce s-a văzut rămasă în inferioritate numerică încă din minutul 20. Stoica Ionuț a transformat pentru Unirea, deschizând scorul pe tabela de marcaj. O altă fază controversată, la care jucătorii celor două echipe s-au accidentat reciproc, s-a mai lăsat cu o eliminare de pe banca tehnică a celor de la Odaia Turcului, care s-au dezlănțuit împotriva centralului, acuzându-l pentru chestii ce nici nu s-au petrecut pe teren. Meciul a continuat cu faze spectaculoase și ratări pe măsură la ambele porți, cele două echipe având cel puțin câte o fază de gol în care atacanții au ratat cu poarta goală.
Pentru Unirea Cobia au mai marcat căpitanul acestora Gădescu Gabi și, din nou omul meciului, Zamfir Daniel, care a marcat două goluri importante pentru echipa sa, participând la mai multe faze de atac, tot el fiind și cel mai faultat om de pe teren. Pentru Odaia Turcului au marcat un gol Mogoșanu Marius și două goluri Radu Marius. De partea celor de la Unirea s-a resimțit lipsa câtorva jucători ce puneau umărul la reușita echipei și ofereau în același timp siguranță pe fazele de contraatac. De apreciat brigada de arbitrii asistenți, Homeghi Daniel și Chiornita Georgian, care au ridicat fanionul la timp și corect, astfel încât faza să fie oprită din timp în cazul unui ofsaid. Deși a câștigat cu 4-3, Unirea Cobia a ratat șansa de a face un meci mai bun, în care cele aproape 70 de minute jucate în superioritate numerică să se transforme într-un golaveraj mai mare și un meci fără emoțiile avute astăzi.
Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noutăți

GUNOAIELE CARE ARUNCA GUNOAIE! Mostră de „educație”a unor nesimtiti din Gaesti

Articol scris de

Deși angajații de la salubritate lucrează încă de la prima oră a dimineții pentru ca cetățenii să se poată bucura de un oraș curat, și în ciuda faptului că nu avem deficiențe în ceea ce privește tomberoanele și pubelele de gunoi, un om „civilizat” a considerat de cuviință să arunce un morman de haine lângă Răstoacă, pe strada Nicolae Bălcescu. In afară de hainele nefolositoare, același om a mai aruncat și niște dosare medicale ale angajaților, dosare in care se găsesc date cu caracter personal, iar firma care le-a detinut  este AQUA  Montaj SRL Bucuresti. A fost anunțată poliția locală și se efectuează cercetări pentru găsirea autorului, lucru care nu va fi deloc greu. In afară de faptul că riscă amendă pentru aruncarea/depozitarea gunoaielor in alte spații decât cele amenajate, autorul riscă și închisoare pentru proasta gestionare a datelor confidențiale cu caracter personal. Până la urmă, totul ține de bunul simț și de educația noastră, căci autoritățile deși au creat condiții, suntem atât de dezinteresați de a avea un mediu curat, încât orice spațiu verde întâlnit în cale este luat drept rampă de gunoi. Cu tristețe pentru generațiile ce ne urmează, arătăm că suntem doar niste sălbatici care inca nu am învățat să folosim corect tomberonul, iar bunicilor noștri le dovedim doar că evoluția e un lucru care li se întâmplă altora, nicidecum nouă. In speranța că nu vom mai întâlni astfel de fapte, avem rugămintea la cititorii noștri de a ne semnala orice alte evenimente de acest fel. Vrem un oras curat!

Citește articolul

Anunțuri

Clubul sportiv Viper Sport Gaesti are o oferta de nerefuzat. DETALII, AICI!

Articol scris de

Pentru a atrage tinerii către o viață sănătoasă, in care mișcarea și auto-depasirea sunt pe primele locuri în stilul de viață ales, elevii Liceului Tehnologic Iordache Golescu – au primele trei luni antrenamente gratuite, iar următoarele trei luni au discount de 50%(40 lei/lună)!

De asemenea, Nicu Dragne , mentorul tinerilor care vin să se pregătească la clubul lui, oferă un discount de 50% timp de 3 luni și pentru elevii de liceu și gimnaziu ai orașului Gaesti(40 lei/lună) ! Antrenamentele se țin în vechea sală de sport a Liceului Tehnologic Iordache Golescu – Găești (Lângă ateliere). Profitați cât mai repede, locurile sunt limitate. Pentru înscrieri sunați la nr de telefon 0744625140

Citește articolul

Educație și cultură

Ansamblul folcloric „Sânzienele”, ambasadorul Găeştiului în Grecia! DANSATOARELE CASEI DE CULTURĂ AU FĂCUT FURORI LA UN MARE FESTIVAL DE FOLCLOR!

Articol scris de

Ansamblul Folcloric „Sânzienele” al Casei de Cultură „Dumitru Stanciu” s-a întors de la Festivalul de Dans Paralia- Grecia şi a reprezentat timp de  5 zile oraşul Găeşti.  Peste 600 de dansatori din Grecia, Bulgaria, Slovenia, Polonia, Ungaria, Lituania şi România au oferit  spectacole de neuitat.

Evenimentul din Grecia a fost organizat de Organizația Internațională Multiculturală a Festivalurilor Folclorice, în parteneriat cu Asociația Europeană a Festivalurilor Folclorice și a inclus o paradă a portului popular, spectacole folclorice și seri culinare internaționale. A fost, cu alte cuvinte, o sărbătoare a folclorului la care Găeştiul și-a adus contribuția prin minunatul Ansamblu Folcloric „Sânzienele” condus de instructorii coregrafi Nicolae şi Tia Ene

Dansatoarele noastre au evoluat la Olympic Beach şi la Paralia şi au fost recompensate cu un certificat de participare şi o diplomă.

„A fost o experienţă interesantă, <<Sânzienele>> au deja numeroase concursuri internaţionale si festivaluri câştigate. Am onorat invitaţia MIOFF Festival, am dat spectacole pentru numeroşii turişti străini, care au aplaudat frenetic suitele prezentate de noi”, a declarat prof. Tia Ene pentru Cronica de Găeşti.

 

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design