Contactează-ne pe

Noutăți

Video! GĂEŞTI, “PARADISUL” BLOCAJELOR RUTIERE!

Publicat în data de

- 310 vizualizări

Găeștiul a fost astăzi paralizat în urma unui blocaj rutier, nu pentru că șoferii nu au știut parola de acces, ci pentru că unui tir i s-a defectat sistemul de frânare fix în intersecția de la complex. Cozile s-au întins de la primărie până la Lidl și de la pasarelă până la cartierul ANL. Nervii întinși la maxim ai șoferilor, și așa disperați de intersecția ce pune în pericol circulația prin gropile și denivelările demne de off road, nicidecum de drum național, au fost astăzi stresați la maxim de așteptarea la oră de maximă aglomerație. Facem apel pentru a nu știu câta oară la autorități să demareze construirea unei centuri ocolitoare, atât de necesară, putem spune chiar vitală orașului nostru. În acest fel nu se mai poate circula, centrul orașului nefiind destinat tonajului greu, șoferii de tir având dreptul la drumuri mai bune, pe măsura sumelor plătite pentru roviniete, iar cetățenii orașului având de asemenea dreptul la un aer mai curat și un trafic mai decongestionat. Să mai aștepți în trafic o oră ca să ajungi acasă după ce ai stat 8 ore la muncă mi se pare umilință maximă față de cetățenii care au ca singură vină faptul că locuiesc în Găești.

Publicitate
Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Steluța Tudor

    29 mai 2019 at 6:23

    În general, circulația rutieră în Găești se blochează! De obicei din cauza pietonilor care traversează oricând, câte unul la fiecare câteva secunde iar șoferii se opresc chiar și să îi aștepte să coboare de pe trotuar, uneori, de teamă să nu își”piardă” permisul de conducere. Nu ar fi bune treceri de pietoni semaforizate cu temporizator, să lăsăm măcar câteva minute de trafic auto continuu… iar pietonii să traverseze mai mulți deodată?

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noutăți

GUNOAIELE CARE ARUNCA GUNOAIE! Mostră de „educație”a unor nesimtiti din Gaesti

Articol scris de

Deși angajații de la salubritate lucrează încă de la prima oră a dimineții pentru ca cetățenii să se poată bucura de un oraș curat, și în ciuda faptului că nu avem deficiențe în ceea ce privește tomberoanele și pubelele de gunoi, un om „civilizat” a considerat de cuviință să arunce un morman de haine lângă Răstoacă, pe strada Nicolae Bălcescu. In afară de hainele nefolositoare, același om a mai aruncat și niște dosare medicale ale angajaților, dosare in care se găsesc date cu caracter personal, iar firma care le-a detinut  este AQUA  Montaj SRL Bucuresti. A fost anunțată poliția locală și se efectuează cercetări pentru găsirea autorului, lucru care nu va fi deloc greu. In afară de faptul că riscă amendă pentru aruncarea/depozitarea gunoaielor in alte spații decât cele amenajate, autorul riscă și închisoare pentru proasta gestionare a datelor confidențiale cu caracter personal. Până la urmă, totul ține de bunul simț și de educația noastră, căci autoritățile deși au creat condiții, suntem atât de dezinteresați de a avea un mediu curat, încât orice spațiu verde întâlnit în cale este luat drept rampă de gunoi. Cu tristețe pentru generațiile ce ne urmează, arătăm că suntem doar niste sălbatici care inca nu am învățat să folosim corect tomberonul, iar bunicilor noștri le dovedim doar că evoluția e un lucru care li se întâmplă altora, nicidecum nouă. In speranța că nu vom mai întâlni astfel de fapte, avem rugămintea la cititorii noștri de a ne semnala orice alte evenimente de acest fel. Vrem un oras curat!

Citește articolul

Anunțuri

Clubul sportiv Viper Sport Gaesti are o oferta de nerefuzat. DETALII, AICI!

Articol scris de

Pentru a atrage tinerii către o viață sănătoasă, in care mișcarea și auto-depasirea sunt pe primele locuri în stilul de viață ales, elevii Liceului Tehnologic Iordache Golescu – au primele trei luni antrenamente gratuite, iar următoarele trei luni au discount de 50%(40 lei/lună)!

De asemenea, Nicu Dragne , mentorul tinerilor care vin să se pregătească la clubul lui, oferă un discount de 50% timp de 3 luni și pentru elevii de liceu și gimnaziu ai orașului Gaesti(40 lei/lună) ! Antrenamentele se țin în vechea sală de sport a Liceului Tehnologic Iordache Golescu – Găești (Lângă ateliere). Profitați cât mai repede, locurile sunt limitate. Pentru înscrieri sunați la nr de telefon 0744625140

Citește articolul

Educație și cultură

Ansamblul folcloric „Sânzienele”, ambasadorul Găeştiului în Grecia! DANSATOARELE CASEI DE CULTURĂ AU FĂCUT FURORI LA UN MARE FESTIVAL DE FOLCLOR!

Articol scris de

Ansamblul Folcloric „Sânzienele” al Casei de Cultură „Dumitru Stanciu” s-a întors de la Festivalul de Dans Paralia- Grecia şi a reprezentat timp de  5 zile oraşul Găeşti.  Peste 600 de dansatori din Grecia, Bulgaria, Slovenia, Polonia, Ungaria, Lituania şi România au oferit  spectacole de neuitat.

Evenimentul din Grecia a fost organizat de Organizația Internațională Multiculturală a Festivalurilor Folclorice, în parteneriat cu Asociația Europeană a Festivalurilor Folclorice și a inclus o paradă a portului popular, spectacole folclorice și seri culinare internaționale. A fost, cu alte cuvinte, o sărbătoare a folclorului la care Găeştiul și-a adus contribuția prin minunatul Ansamblu Folcloric „Sânzienele” condus de instructorii coregrafi Nicolae şi Tia Ene

Dansatoarele noastre au evoluat la Olympic Beach şi la Paralia şi au fost recompensate cu un certificat de participare şi o diplomă.

„A fost o experienţă interesantă, <<Sânzienele>> au deja numeroase concursuri internaţionale si festivaluri câştigate. Am onorat invitaţia MIOFF Festival, am dat spectacole pentru numeroşii turişti străini, care au aplaudat frenetic suitele prezentate de noi”, a declarat prof. Tia Ene pentru Cronica de Găeşti.

 

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design