Contactează-ne pe

Noutăți

3 lucruri importante pe care trebuie să le repari în casă și ce NU trebuie să amâni

Publicat în data de

- 144 vizualizări

Deținerea unei case poate fi un vis devenit realitate, dar a fi proprietarul unei casei înseamnă mai mult decât o relaxare de weekend pe punte și serile intime în fața șemineului. Este nevoie de un angajament de a vă păstra oaza de liniște în siguranță și de a funcționa fără probleme. Efectuarea de reparații ocazionale face parte din afacere, și chiar dacă nu sunteți un dedicat do-it-yourself, există câteva reparații în jurul casei cu care ar trebui să vă familiarizați.

Cu toții avem uși în întreaga casă și, chiar dacă acestea par ușor de întreținut și simple, ușile au nevoie de întreținere și reparații ocazionale. De la scârțâit la lipire, problemele de ușă sunt de obicei minore, dar pot deveni o provocare. Nu-i așa?

Ușile de interior

Ușile de interior din lemn nu sunt expuse elementelor, dar sunt supuse schimbărilor climatice sezoniere. Atunci când vremea este ploioasă, ușile din lemn se pot umfla dacă nu există suficient spațiu pentru a permite expansiunea între ușă și cadru. Verificați ușa pentru a vă asigura că nu există șuruburi libere sau balamale deteriorate care ar putea provoca probleme. Strângeți șuruburile libere introducând mai întâi o pană din lemn a ușii pe capătul ei pentru a echilibra greutatea.

Toaletele

Nimănui nu-i place, dar cândva, fiecare proprietar se confruntă cu o toaletă care prezintă diferite probleme. Problemele toaletelor sunt stresante, deoarece de obicei există o urgență în privința acestora. De multe ori aveți nevoie de schimbarea instalațiilor și țevilor. Așadar, aici poți găsi online prețul la țeavă neagră pentru orice necesitate de produse pentru casa ta, având calități speciale la prețuri avantajoase.

În schimb, deveniți un detectiv și stabiliți dacă un obiect străin s-ar putea să fi ajuns într-un vas de toaletă accidental sau nu. Gospodăriile cu copii mici sunt foarte predispuse la toalete care devin gazdă pentru toate tipurile de jucării. Dacă se întâmplă des acest lucru, este posibil să fiți nevoiți  să puneți niște mănuși rezistente și să pescuiți obiectul de afară.

Conductele de apă

Conducta voastră de apă și de canalizare vă conectează locuința la sistemele publice de alimentare cu apă și canalizare (presupunând că nu aveți propriul rezervor septic). De asemenea, dacă aveți nevoie de filtre pentru impurități sau diferite tipuri de robineți,magazinul online te poate ajuta și îți poate oferi soluții pentru filtrele tale de căutare în materie de robineți cu diferite caracteristici.

În calitate de proprietar de locuințe, niciodată nu vreți să vă întâlniți față în față cu scurgeri ale apei sau a canalului. Dacă priviți una dintre aceste țevi mari, de obicei îngropate la câțiva metri mai jos de gazonul din față, atunci ceva a mers greșit.

Aceste trei elemente sunt printre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai în evidență și care necesită intervenții frecvente atunci când vorbim de locuința noastră care nu trebuie să-și piardă din farmecul și confortul ei.

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

„10 pentru siguranță” la Liceul „Iordache Golescu”! IATĂ CE INFORMAȚII IMPORTANTE AU PRIMIT ELEVII!

Articol scris de

Elevii Liceului Tehnologic „Iordache Golescu” din Găești au fost încântați și interesați să participe activ, astăzi 18 septembrie 2019, la o activitate de educare și informare, de prevenire a victimizării minorilor, în cadrul campaniei „10 pentru siguranță!”, realizată de Centrul de Prevenire, Evaluare și consiliere Antidrog Dâmbovița, în colaborare cu I.S.U. Dâmbovița, subunitatea Găești. Liceul nostru are o colaborare strânsă cu acești doi parteneri, care durează de ani de zile, în dorința de a avea copii informați, cu inteligență emoțională dezvoltată. Activitatea teoretică prezentată atractiv de invitații noștri a fost urmată de un exercițiu practic pe o mașină de pompieri utilată pentru intervenții. Elevii au fost atrași de aceasta și au exersat practic, mulți fiind interesați de meseria nobilă de pompier. Suntem bucuroși să oferim elevilor noștri astfel de momente!

Ioana Dinca

Directorul Liceului Tehnologic „Iordache Golescu” din Găești 

 

Citește articolul

Noutăți

GUNOAIELE CARE ARUNCA GUNOAIE! Mostră de „educație”a unor nesimtiti din Gaesti

Articol scris de

Deși angajații de la salubritate lucrează încă de la prima oră a dimineții pentru ca cetățenii să se poată bucura de un oraș curat, și în ciuda faptului că nu avem deficiențe în ceea ce privește tomberoanele și pubelele de gunoi, un om „civilizat” a considerat de cuviință să arunce un morman de haine lângă Răstoacă, pe strada Nicolae Bălcescu. In afară de hainele nefolositoare, același om a mai aruncat și niște dosare medicale ale angajaților, dosare in care se găsesc date cu caracter personal, iar firma care le-a detinut  este AQUA  Montaj SRL Bucuresti. A fost anunțată poliția locală și se efectuează cercetări pentru găsirea autorului, lucru care nu va fi deloc greu. In afară de faptul că riscă amendă pentru aruncarea/depozitarea gunoaielor in alte spații decât cele amenajate, autorul riscă și închisoare pentru proasta gestionare a datelor confidențiale cu caracter personal. Până la urmă, totul ține de bunul simț și de educația noastră, căci autoritățile deși au creat condiții, suntem atât de dezinteresați de a avea un mediu curat, încât orice spațiu verde întâlnit în cale este luat drept rampă de gunoi. Cu tristețe pentru generațiile ce ne urmează, arătăm că suntem doar niste sălbatici care inca nu am învățat să folosim corect tomberonul, iar bunicilor noștri le dovedim doar că evoluția e un lucru care li se întâmplă altora, nicidecum nouă. In speranța că nu vom mai întâlni astfel de fapte, avem rugămintea la cititorii noștri de a ne semnala orice alte evenimente de acest fel. Vrem un oras curat!

Citește articolul

Anunțuri

Clubul sportiv Viper Sport Gaesti are o oferta de nerefuzat. DETALII, AICI!

Articol scris de

Pentru a atrage tinerii către o viață sănătoasă, in care mișcarea și auto-depasirea sunt pe primele locuri în stilul de viață ales, elevii Liceului Tehnologic Iordache Golescu – au primele trei luni antrenamente gratuite, iar următoarele trei luni au discount de 50%(40 lei/lună)!

De asemenea, Nicu Dragne , mentorul tinerilor care vin să se pregătească la clubul lui, oferă un discount de 50% timp de 3 luni și pentru elevii de liceu și gimnaziu ai orașului Gaesti(40 lei/lună) ! Antrenamentele se țin în vechea sală de sport a Liceului Tehnologic Iordache Golescu – Găești (Lângă ateliere). Profitați cât mai repede, locurile sunt limitate. Pentru înscrieri sunați la nr de telefon 0744625140

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design