Contactează-ne pe

Noutăți

3 lucruri importante pe care trebuie să le repari în casă și ce NU trebuie să amâni

Deținerea unei case poate fi un vis devenit realitate, dar a fi proprietarul unei casei înseamnă mai mult decât o relaxare de weekend pe punte și serile intime în fața șemineului. Este nevoie de un angajament de a vă păstra oaza de liniște în siguranță și de a funcționa fără probleme. Efectuarea de reparații ocazionale face parte din afacere, și chiar dacă nu sunteți un dedicat do-it-yourself, există câteva reparații în jurul casei cu care ar trebui să vă familiarizați.

Cu toții avem uși în întreaga casă și, chiar dacă acestea par ușor de întreținut și simple, ușile au nevoie de întreținere și reparații ocazionale. De la scârțâit la lipire, problemele de ușă sunt de obicei minore, dar pot deveni o provocare. Nu-i așa?

Ușile de interior

Ușile de interior din lemn nu sunt expuse elementelor, dar sunt supuse schimbărilor climatice sezoniere. Atunci când vremea este ploioasă, ușile din lemn se pot umfla dacă nu există suficient spațiu pentru a permite expansiunea între ușă și cadru. Verificați ușa pentru a vă asigura că nu există șuruburi libere sau balamale deteriorate care ar putea provoca probleme. Strângeți șuruburile libere introducând mai întâi o pană din lemn a ușii pe capătul ei pentru a echilibra greutatea.

Toaletele

Nimănui nu-i place, dar cândva, fiecare proprietar se confruntă cu o toaletă care prezintă diferite probleme. Problemele toaletelor sunt stresante, deoarece de obicei există o urgență în privința acestora. De multe ori aveți nevoie de schimbarea instalațiilor și țevilor. Așadar, aici poți găsi online prețul la țeavă neagră pentru orice necesitate de produse pentru casa ta, având calități speciale la prețuri avantajoase.

În schimb, deveniți un detectiv și stabiliți dacă un obiect străin s-ar putea să fi ajuns într-un vas de toaletă accidental sau nu. Gospodăriile cu copii mici sunt foarte predispuse la toalete care devin gazdă pentru toate tipurile de jucării. Dacă se întâmplă des acest lucru, este posibil să fiți nevoiți  să puneți niște mănuși rezistente și să pescuiți obiectul de afară.

Conductele de apă

Conducta voastră de apă și de canalizare vă conectează locuința la sistemele publice de alimentare cu apă și canalizare (presupunând că nu aveți propriul rezervor septic). De asemenea, dacă aveți nevoie de filtre pentru impurități sau diferite tipuri de robineți,magazinul online te poate ajuta și îți poate oferi soluții pentru filtrele tale de căutare în materie de robineți cu diferite caracteristici.

În calitate de proprietar de locuințe, niciodată nu vreți să vă întâlniți față în față cu scurgeri ale apei sau a canalului. Dacă priviți una dintre aceste țevi mari, de obicei îngropate la câțiva metri mai jos de gazonul din față, atunci ceva a mers greșit.

Aceste trei elemente sunt printre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai în evidență și care necesită intervenții frecvente atunci când vorbim de locuința noastră care nu trebuie să-și piardă din farmecul și confortul ei.

 

 

Continue Reading
Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

RAZIE IN DAMBOVITA CU 182 DE POLITISTI, BAŞCA MASCATI SI JANDARMI!Vezi bilantul amenzilor!

Articol scris de

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat seara trecuta o razie in tot judetul pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. Au fost angrenate 182 de efective, dintre care 101 de la ordine publică, 27 de la rutieră și 29 de la investigații criminale.

De asemenea, la activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și jandarmi. Au fost utilizate 68 de autospeciale, dintre care 50 de la ordine publică.

În urma activităților din teren, polițiștii au controlat 35 de societăți comerciale, au verificat 675 de autovehicule și legitimat peste 800 de persoane.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 559 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 149.980 de lei. Din totalul acestora, 79 au fost la Legea nr.61/1991 privind ordinea și liniștea publică, 11 la Legea nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și 2 la Legea nr. 333/2003 privind paza și protecția bunurilor.

Cele mai multe amenzi, 466, au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație, dintre care 4 pentru consum de alcool și 32 pentru exces de viteză.

Totodată, au fost confiscate bunuri în cuantum de 5.100 de lei și reținute 28 de permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

Din numărul total al permiselor de conducere reținute,  5 au fost pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice și 2 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h.

De asemenea, polițiștii au constatat și o infracțiune contra siguranței circulației pe drumurile publice.

 

Citește articolul

Educație și cultură

MUZICA, DANS, ARMONIE SI CULOARE LA FESTIVALUL SANZIENELOR DE LA GAESTI

Articol scris de

Festivalul-Concurs Internaţional de Dans „Cununa Sânzienelor” – ediţia a V- a, organizat de catre Asociatia  Ansamblurilor    Folclorice ,,Cununa Sanzienelor”, în parteneriat cu Primaria orasului Gaeşti, Casa de  Cultură ,,Dumitru Stanciu” şi  Clubul  copiilor Gaesti a fost un adevarat succes.

Parada a fost impresionantă, concurentii purtand cu mandrie costumele populare din zonele din care veneau.  Aproape 800 de dansatori din Romania, Albania si Bulgaria  s-au manifestat  pe scena din Parcul Central, iar Gaestiul a devenit un adevarat furnicar.

Iată şi castigatorii din acest an:

Trofeul festivalului-Ansamblul „Dor Teiușan” localitatea Teius județul Alba

Loc I și Premiul Special al Juriului- Ansamblul de Cantece și Dansuri ”Dunărenii” comuna Chiscani Județul Brăila

Loc I și Diplomă de Excelență- Ansamblul Folcloric Datina-Dansuri Tradiționale Bulgărești comuna Băleni, Dmbovița.

Loc I- Obicei Popular- Ansamblul Cununa Bodului comuna Bodu, Județul Brașov

Loc I- Dans de Fete- Ansamblul Opincuța Comuna Vintileasca Județul Vrancea

Loc I- Dans Bărbătesc-Ansamblul Mânăstireni comuna Mânăstirea Cașin ,Județul Bacău.

Loc I- Ansamblul de Dansuri- Vestitorii Aninoasei comuna Aninoasa, Dâmbovița

Loc I-Grup Dans Pop.-Ansamblul Jijia Albești Comuna Albești, Județul Botoșani

Loc I- Moment Coregrafic de pe Vlașca-Ansamblul Romănașul – Giurgiu

Loc I- Dans Mixt – Ansamblul ”Flori de Busuioc”-comuna Trusești Județ Botoșani

Festivalul a fost deschis de Ansamblul ”Sânzienele”, ”Sânzienele Junior” și ”Flori de Sânziene” al Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu” din Găești care au primit trofeul aniversar (10 ani de la înființare).

Invitați speciali au fost Ansamblul ”Codrulețul” al Clubului Copiilor Găești și Ansamblul ”Poarta Olteniei” Ghimpețeni, Județul Olt, cștigătorii trofelului festivalului la ediția a IV-a 2018.

Citește articolul

Educație și cultură

IA, CA O POVESTE IN CARE SE ÎMPLETESTE TRECUTUL SI VIITORUL!

Articol scris de

“IA de ieri și IA de azi”- sub aceasta denumire, astăzi 24.06.2019, a avut loc la Biblioteca Gura Foii, o activitate- omagiu, adusă acestei valori autentice a poporului roman și a simbolurilor magice cusute pe ea, parte din viața noastră de ieri și de azi.

Simbolurile brodate pe ii, vorbesc despre viața și familia femeilor care le-au cusut, despre zona geografică in care au fost realizate dar și despre preocupările mestesugaresti ale satului; semnele nu sunt simple desene cusute pe pânza, ci adevărate simboluri magice, menite sa poarte noroc celei ce urma sa îmbrace ia, sa apere de ghinion și de rau.

Aceste simboluri provenite din inima satului românesc de odinioară, vorbesc despre divinitate, despre caldura soarelui dătătoare de viața, dar și despre belsug și ciclul vietii( simbolul solar).

despre trăinicie, reînviere și viata( simbolurile florale și vegetale) despre calea dreapta a vieții (liniile drepte, coloana infinitului).

Copiii prezenți la activitate au aflat de la preoții parohi despre Semnificația religioasă a zilele, au împletit cununi de sânziene, au învățat  sa recunoască plantele medicinale pe care le pot culege de pe meleagurile natale.

Toată activitatea a fost înmiresmată  cu mirosul florilor de camp proaspăt culese și presărată cu mici simboluri cusute pe semne de carte, ca o poveste in care se împleteste trecutul si viitorul!

Mariana Nita,

Biblioteca Gura Foii

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design