Contactează-ne pe

Evenimente

Nu o sa-ţi vină să crezi ce măsuri s-au luat cu individul care a agresat sexual o bonă nepaleză în Găeşti! AVEM IMAGINI SCANDALOASE CU PERVERSUL!

Publicat în data de

- 277 vizualizări

Individul care a agresat sexual o bonă nepaleză pe o stradă din zona Stadionului, iar apoi s-a masturbat în apropierea unui loc de joacă  a primit măsura preventivă a controlului judiciar!

Sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 18.30, o femeie cu cetățenie nepaleză, angajată ca bonă a unei familii din Găești, a fost atacată în plină stradă, în zona Stadionului, de nenorocitul care o urmărise mai multe sute de metri. În momentul producerii faptei, femeia îngrijea două fetițe mici, iar întreaga scenă s-a petrecut sub ochii lor.

Recidivistul, condamnat în trecut pentru viol, a atins-o pe fund, s-a descheiat la pantaloni, și-a expus organul sexual și a tras de ea. Bona s-a apărat, cu prezență de spirit, i-a dat o palmă, a scos pantoful să-l lovească, apoi a luat telefonul pentru a suna la 112. În acest moment, derbedeul a fugit și s-a refugiat într-o parcare, unde s-a masturbat aproape de un parc în care se aflau copii. Aici a fost văzut, de la balcon, de plutonierul major Mihail Pascariu de la IJJ Dâmbovița, aflat în timpul liber, care-și supraveghea copiii aflați la locul de joacă. În momentul în care acesta a văzut ce se întâmplă, a zburat practic către pervers, l-a imobilizat și a sunat la 112. Întâmplarea făcea ca și Poliția să-l caute, pentru incidentul petrecut în zona Stadionului. Recidivistul a fost reținut 24 de ore, cu încadrările ”tentativă de viol și ultraj contra bunelor moravuri”, așa cum se arată într-un comunicat de presă al Poliției Dâmbovița.

 

În sarcina perversului, condamnat – repetăm – pentru viol, procurorii găeșteni nu au reținut decât infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri, din cauza legii deficitare şi a lipsei de probe și i-au dat control judiciar. Femeia agresată nu este atât de bruscată şi de traumatizată fizic încât să-şi scoată certificat medico-legal. Asta, întrucât în România prevenţia nu contează, nici suferinţele emoţionale, ci o literă de lege deseori absurdă, care nu ia în calcul şi astfel de evenimente groaznice.

Perversul locuieşte în Dragodana şi are de respectat măsurile trasate de procurori. În cazul în care le va încălca, va ajunge în arest preventiv.

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

„10 pentru siguranță” la Liceul „Iordache Golescu”! IATĂ CE INFORMAȚII IMPORTANTE AU PRIMIT ELEVII!

Articol scris de

Elevii Liceului Tehnologic „Iordache Golescu” din Găești au fost încântați și interesați să participe activ, astăzi 18 septembrie 2019, la o activitate de educare și informare, de prevenire a victimizării minorilor, în cadrul campaniei „10 pentru siguranță!”, realizată de Centrul de Prevenire, Evaluare și consiliere Antidrog Dâmbovița, în colaborare cu I.S.U. Dâmbovița, subunitatea Găești. Liceul nostru are o colaborare strânsă cu acești doi parteneri, care durează de ani de zile, în dorința de a avea copii informați, cu inteligență emoțională dezvoltată. Activitatea teoretică prezentată atractiv de invitații noștri a fost urmată de un exercițiu practic pe o mașină de pompieri utilată pentru intervenții. Elevii au fost atrași de aceasta și au exersat practic, mulți fiind interesați de meseria nobilă de pompier. Suntem bucuroși să oferim elevilor noștri astfel de momente!

Ioana Dinca

Directorul Liceului Tehnologic „Iordache Golescu” din Găești 

 

Citește articolul

Evenimente

ULIEŞTI: Primarul care îşi reconstruieşte de la zero comuna! UITE CE A REUŞIT ÎN DOAR CÂŢIVA ANI!

Articol scris de

A preluat primăria comunei Ulieşti  cu şcoli şi grădiniţe nereabilitate  din anii comunismului, cu uliţe prafuite prin toate satele şi datorii imense la taxa de habitat. Nu avea habar de administraţie, dar îşi dorea ceva bun pentru comuna în care locuia şi şi-a propus să înveţe şi să scoată Ulieştiul la lumină. În primii doi ani a întocmit proiecte, a alergat pe la ministere cu  căciula în mână, iar acum au început să vină şi rezultatele. Aceasta este povestea primarului Iulian Costache de la Ulieşti, care a început de la zero reconstrucţia localităţii.

 Grădiniţa de la Hanu lui Pală a fost dărâmată şi reconstruită de la temelie, întrucât nu putea fi reabilitată din cauza stării avansate de degradare.

 

Grădiniţele de la Jugureni şi Croitori au fost însă modernizate, iar toate arată acum impecabil.

Primarul Iulian Costache şi-a dorit drumuri mai bune pentru concetăţenii săi. Astfel, a reuşit, până la acest moment, să toarne 9 kilometri de asfalt pe uliţele din Stavropolia, Jugureni, Mănăstioara, Ulieşti şi Hanul lui Pală.

În comună se construieşte şi o creşă nouă. Lucrarea a ajuns deja la acoperiş, iar edilul speră ca anul viitor bebeluşii să poată fi îngrijiţi aici în cele mai bune condiţii.

Iulian Costache mai are un proiect mare în derulare. Este vorba despre construirea unei grădiniţe noi în Ulieşti, proiect care are deja finanţare, lucrările urmând să înceapă în aproximativ o lună.

Banii au venit de la Ministerul Dezvoltării, iar primarul şi echipa lui au scris proiecte bune, s-au implicat şi, iată, au reuşit.

Mai trebuie spus că, pentru prima dată în trei decenii, comuna Ulieşti are iluminat public în toate satele şi pe toate uliţele. Oamenilor nu le mai este frică să meargă noaptea pe drum şi sunt cu adevărat mulţumiţi de acest serviciu care îi aduce şi pe ei în rândul lumii. De asemenea, nu putem uita proiectul cadastrării gratuite, care a fost realizat 80% şi care va continua până când fiecare proprietate va fi înregistrată corespunzător.

Acestea sunt cele mai mari investiţii în Ulieşti din ultimii ani, iar edilul ne-a dezvăluit că urmează şi alte surprize pentru comunitatea sa, despre care vom relata la timpul potrivit.

 

 

 

Citește articolul

Evenimente

Căruţaş accidentat în Picior de Munte, pe DN72

Articol scris de

Accident la Picior de Munte. Un căruţaş a fost accidentat după ce un autoturism  nu a zărit la timp atelajul şi l-a acroşat. Căruţaşul a fost transportat la spital pentru investigaţii, iar poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

Oamenii legii atrag atenţia că atelajele nu au ce căuta pe drumurile naţionale şi  cu toate acestea regulile sunt încălcate. Numai săptămâna trecută au avut loc 4 astfel de accidente cu mai mulţi răniţi grav, dar şi cu un mort.

 

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design