Contactează-ne pe

Evenimente

Nu o sa-ţi vină să crezi ce măsuri s-au luat cu individul care a agresat sexual o bonă nepaleză în Găeşti! AVEM IMAGINI SCANDALOASE CU PERVERSUL!

Individul care a agresat sexual o bonă nepaleză pe o stradă din zona Stadionului, iar apoi s-a masturbat în apropierea unui loc de joacă  a primit măsura preventivă a controlului judiciar!

Sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 18.30, o femeie cu cetățenie nepaleză, angajată ca bonă a unei familii din Găești, a fost atacată în plină stradă, în zona Stadionului, de nenorocitul care o urmărise mai multe sute de metri. În momentul producerii faptei, femeia îngrijea două fetițe mici, iar întreaga scenă s-a petrecut sub ochii lor.

Recidivistul, condamnat în trecut pentru viol, a atins-o pe fund, s-a descheiat la pantaloni, și-a expus organul sexual și a tras de ea. Bona s-a apărat, cu prezență de spirit, i-a dat o palmă, a scos pantoful să-l lovească, apoi a luat telefonul pentru a suna la 112. În acest moment, derbedeul a fugit și s-a refugiat într-o parcare, unde s-a masturbat aproape de un parc în care se aflau copii. Aici a fost văzut, de la balcon, de plutonierul major Mihail Pascariu de la IJJ Dâmbovița, aflat în timpul liber, care-și supraveghea copiii aflați la locul de joacă. În momentul în care acesta a văzut ce se întâmplă, a zburat practic către pervers, l-a imobilizat și a sunat la 112. Întâmplarea făcea ca și Poliția să-l caute, pentru incidentul petrecut în zona Stadionului. Recidivistul a fost reținut 24 de ore, cu încadrările ”tentativă de viol și ultraj contra bunelor moravuri”, așa cum se arată într-un comunicat de presă al Poliției Dâmbovița.

 

În sarcina perversului, condamnat – repetăm – pentru viol, procurorii găeșteni nu au reținut decât infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri, din cauza legii deficitare şi a lipsei de probe și i-au dat control judiciar. Femeia agresată nu este atât de bruscată şi de traumatizată fizic încât să-şi scoată certificat medico-legal. Asta, întrucât în România prevenţia nu contează, nici suferinţele emoţionale, ci o literă de lege deseori absurdă, care nu ia în calcul şi astfel de evenimente groaznice.

Perversul locuieşte în Dragodana şi are de respectat măsurile trasate de procurori. În cazul în care le va încălca, va ajunge în arest preventiv.

 

Continue Reading
Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

RAZIE IN DAMBOVITA CU 182 DE POLITISTI, BAŞCA MASCATI SI JANDARMI!Vezi bilantul amenzilor!

Articol scris de

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat seara trecuta o razie in tot judetul pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. Au fost angrenate 182 de efective, dintre care 101 de la ordine publică, 27 de la rutieră și 29 de la investigații criminale.

De asemenea, la activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și jandarmi. Au fost utilizate 68 de autospeciale, dintre care 50 de la ordine publică.

În urma activităților din teren, polițiștii au controlat 35 de societăți comerciale, au verificat 675 de autovehicule și legitimat peste 800 de persoane.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 559 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 149.980 de lei. Din totalul acestora, 79 au fost la Legea nr.61/1991 privind ordinea și liniștea publică, 11 la Legea nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și 2 la Legea nr. 333/2003 privind paza și protecția bunurilor.

Cele mai multe amenzi, 466, au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație, dintre care 4 pentru consum de alcool și 32 pentru exces de viteză.

Totodată, au fost confiscate bunuri în cuantum de 5.100 de lei și reținute 28 de permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

Din numărul total al permiselor de conducere reținute,  5 au fost pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice și 2 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h.

De asemenea, polițiștii au constatat și o infracțiune contra siguranței circulației pe drumurile publice.

 

Citește articolul

Evenimente

Găeștiul găzduiește sâmbătă un superb târg de nunți! AFLĂ CARE SUNT ULTIMELE TRENDURI ȘI PRINDE REDUCERILE SUBSTANȚIALE!

Articol scris de

Plănuiești o nuntă, un botez sau un alt eveniment important în viața ta? Sâmbătă, 29 iunie, incepand cu ora 10.00, în Parcul Central al Găeștiului, te așteaptă un spectaculos târg, unde poți contracta, la prețuri foarte avantajoase, cele mai noi și cele mai bune servicii din domeniu.

Specialiștii te așteaptă cu expoziții de aranjamente florale, servicii foto-video, închiriere corturi profesionale, formații de muzică live, candy baruri și torturi, servicii de înfrumusețare, dar și cu noutățile și ultimele trenduri în materie de evenimente: cabine magice, panouri florale și foto corner, expoziții de amenajare a nunții/cununiei civile sau religioase  în aer liber.

Vino să îi cunoști pe cei care pot face din evenimentul tău o poveste de vis, de care să-ți amintești cu mult drag peste ani. Vei avea parte de experiențe frumoase, demonstrații gratuite și de reduceri mari de prețuri. De asemenea, te vei distra cu siguranță, intrând în atmosfera pe care organizatorii au pregătit-o special pentru tine.

Citește articolul

Evenimente

MAGIA CALUSARILOR LA ZIDURI. Lautarii au fost arvuniti exact ca pe vremuri, cand acordeonul si tambalul țineau isonul petrecerii

Articol scris de

Ceata de călușari s-a constituit de Rusalii, când toți călușarii au depus jurământul de a respecta legea călușului: de a fi împreună pe toată durata evenimentului, de a nu dezvălui nimănui secretele jurământului și cel mai important, niciun călușar să nu se aibă relații intime cu vreo femeie până la spartul călușului. Cel puțin așa se proceda odinioară, când călușarii luptau pe durata verii împotriva Rusaliilor, sau cum mai erau cunoscute în popor, iele sau Măiestre, pentru a-i vindeca pe cei “luați din căluș”, adică oameni, copii și adulți deopotrivă, care fuseseră pociți de iele. Acum, călușul a rămas o tradiție frumoasă prin satele din sudul României, unde bărbați în costume populare, având la opincile din piele zurgălăi, dansează călușul pe la casele oamenilor și pe ulițele satului, spre desfătarea spectatorilor. La Ziduri, comuna Odobești, tradiția călușului este una îndelungată, fiind perpetuată cu mari sacrificii de către comunitate. Spun sacrificii, pentru că la începutul secolului XX țăranul care se lega în căluș nu trebuia să meargă la fabrică, copiii oricum nu mergeau toți la școală, iar societatea credea întru totul în puterea apotropaică a călușarilor. Într-o societate arhaică, care trăia printre spiritele malefice care i-ar fi putut face rău, călușarii reprezentau ultimul vestigiu al apărării, motiv pentru care munca câmpului se justifica a fi suspendată pentru o săptămână, dacă ceata de călușari reușea să vindece prin dansul lor bolnavii satului. Ca la o nuntă adevărată, la Ziduri a fost întins un mare cort unde a fost invitată întreaga comunitate, iar lăutarii au fost arvuniți exact ca pe vremuri, când acordeonul și țambalul țineau isonul petrecerii. Dacă de la legatul călușului de săptămâna trecută, călușarii au umblat pe ulițele satului, jucând călușul prin curțile gospodarilor, astăzi a fost spartul călușului, moment de sărbătoare pentru întreaga comunitate. S-a efectuat un joc ritualic final, un dans al călușului în care s-au prins și ceilalți membrii ai comunității, după care s-a recurs la judecarea celui bănuit că ar fi părăsit ceata. Totul a decurs într-o atmosferă plină de haz și muzică, unde personajele principale au fost ca de obiei vătaful- șeful cetei de călușari și mutul – călușarul cu cele mai bune abilități acrobatice dintre toți, acestea fiind ultimele momente de petrecere înainte de intrarea în postul sfinților apostoli Petru și Pavel.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design