IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la nivel național și internațional, “COPILUL MINUNE” al Kickboxingului romanesc a trecut de la începutul acestui an la o categorie superioara și anume – 63,5,categorie la care s-a impus și în decursul acestui an la toate competițiile la care a participat.

Iulian Marinescu este de săptămâna trecută Campionul României atât de K1, cât și de Kickboxing, reușind să câștige toate piramidele la care a participat, piramide organizate de către Federația Romana de Arte Martiale de Contact.

“Din spate” vine la fel de hotărât și Robert Guraliuc, care în luna aprilie reușea sa câștige argintul la Campionatul Național de K1, iar sâmbăta trecută a obținut titlul de Campion pe stilul Kickboxing Kicklight.

Nicu Dragne, antrenorul celor doi sportivi ne-a declarat: “Din păcate, din cauza unor probleme personale, nu mi-am putut prezenta toată grupa de sportivi la Campionatul Național de sâmbătă, cu siguranță am fi avut mai multe rezultate însă avem niște sportivi foarte talentați despre care va promit ca veți mai auzi. Doresc sa mulțumesc pe această cale acelor oameni fără de care performanţele noastre poate ca nu ar fi existat, oameni care ne-au fost alături în ultimii ani: Doctor veterinar Lazar Marian, Primăria Găești – Primar Grigore Gheorghe, Silviu Dobrin-Virix, Auras Enescu – EMA, Voevodschi Cosmin, Ionuț Enescu, Robert Costea – Pizza la Colț, Marprod-domnul Mitica. Va promitem ca vom continua sa facem performanta asa cum v-am obișnuit și va garantam ca suntem abia la început! În încheiere, am un singur mesaj pentru gaesteni și locuitorii comunelor limitrofe : Îndrumați-vă copiii către sport, orice tip de sport, nu-i condamnați la o viata sedentară. Sănătatea lor trebuie să vă fie prioritara! ”

 

 

Articol adaugat de Liviu Lazăr

Cronica de Gaesti

Găeștean accidentat de un șofer de tir! I-A FĂCUT MAȘINA ZOB PE DN 72, LA INTRARE ÎN TÂRGOVIȘTE!

Un găeștean în vârstă de 59 de ani a trecut prin momente de mare spaimă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *