Contactează-ne pe

Noutăți

CONDAMNAȚI PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR ȘI ÎNȘELACIUNE

Publicat în data de

- 260 vizualizări

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de efective de la Secția nr. 10 Poliție Rurală Petrești, au pus în aplicare două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate emise pe numele a doi tineri din Petrești.

Cei în cauză au fost condamnați la câte 5 ani și 2 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor și înșelăciune. Tinerii de 23, respectiv 29 de ani, au fost depuși în Penitenciarul Mărgineni.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

ANUNŢ ANGAJARE: Se caută contabil de gestiune primară part time!

Articol scris de

Societate comercială angajează contabil de gestiune primară part time. Poate fi şi pensionar. Relaţii la telefon 0722520303.

Citește articolul

Noutăți

GURA FOII: Primarul a dat vestea cea mare! „ÎN 6 LUNI…”

Articol scris de

Motive de bucurie în comuna Gura Foii. Primarul Radu Georgescu a anunţat, pe contul său de Facebook, că a semnat ordinul de începere pentru reabilitarea Căminului Cultural din satul Bumbuia, investiţie finanţată prin Compania Naţională de Investiţii. „Este un proiect la care s-a lucrat aproximativ 3 ani. Pe zi ce trece munca noastră se vede în lucrurile frumoase și utile pe care le facem! În sase luni totul va fi nou, va prinde viata”, a declarat primarul Radu Georgescu.

 

Citește articolul