Contactează-ne pe

Anunțuri

Gura Foii. PRIMARUL RADU GEORGESCU INVITĂ FIRMELE DE CONSTRUCŢII SĂ DEPUNĂ OFERTE PENTRU REABILITAREA CĂMINULUI CULTURAL BUMBUIA

Publicat în data de

- 202 vizualizări

A fost republicat anuntul privind Reabilitarea Căminului Cultural Bumbuia. Primarul Radu Georgescu invită firmele de construcţii să intre pe SEAP şi să depună oferte  pentru că termenul maxim este 30.05.2019.

Radu Georgescu îşi doreşte, pentru locuitorii comunei Gura Foii, o sală de festivităţi modernă, în care să organizeze evenimente culturale şi să le ofere copiilor şi tinerilor alternative de petrecere a timpului liber. Astfel, prin Compania Naţională de Investiţii, a câştigat un proiect pentru reabilitarea Căminului Cultural din satul Bumbuia.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

S-A DESCHIS TERASA “LA POPICU” SI FACE ANGAJARI. Dă o fugă într-o seară. Merită!

Articol scris de

Terasa „La Popicu” angajeaza personal pentru bucatarie si gratar.

Informatii suplimentare despre locurile de munca disponibile puteti afla sunand la numarul de telefon 0744558441

Dacă iubești vara, mâncarea buna,  muzica faină și distracția, atunci oprește-te pe terasa “La Popicu” din Ionesti. Nu vei regreta! Este locul perfect pentru  o cafea bună, pentru o bautura racoritoare,  iar în bucătăria deschisă se gătesc mereu cele mai gustoase preparate.

Citește articolul

Anunțuri

Ofertă de muncă! SC ELUNOS DIN GĂEŞTI ANGAJEAZĂ MUNCITORI MANIPULANŢI

Articol scris de

Societatea Comercială ELUNOS din Găeşti angajează muncitori manipulanţi.  Cei care doresc detalii   despre  job, condiţii de muncă şi salariu, pot apela numărul de telefon 0726347373.

 

 

Citește articolul