A murit asistentul medical Marius Giurea

A lucrat ca asistent medical în România şi Italia. Era bun şi blând şi a ajutat întotdeauna oamenii. A muncit atât de mult încât s-a îmbolnăvit serios. S-a întors în ţară cu grave probleme la coloană  şi avea dureri insuportabile la picioare. Am stat de vorbă cu el de mai multe ori. Era dezamăgit de sistemul medical din Italia, dar şi din România. Îşi căuta drepturile şi toate uşile i se închideau în nas. Nu mai avea putere să lupte, era stresat şi la un moment dat mi-a spus că atunci când durerile se vor acutiza, se va sinucide. Am crezut că, traumatizat de dureri şi fără un tratament bun care sa-l ajute, spune prostii. L-am încurajat de fiecare dată, dar iată că Marius şi-a pus planul în aplicare. Conform autorităţilor, şi-a injectat în venă o substanţă necunoscută încă. Familia a observat că ceva nu este în regulă cu starea lui şi a chemat ambulanţa. Marius şi-a jucat rolul foarte bine. A spus că nu are nimic şi a refuzat să meargă la spital să primească ajutor. Noaptea s-a lăsat peste ochii lui şi… a plecat la îngeri.

Cu inimile frânte, zeci de apropiaţi îşi plâng prietenul postând mesaje de condoleanţe pe contul său de Facebook, devenit un altar al durerii.

 Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

One comment

  1. Nu l-am cunoscut personal si nici nu cred ca l-am vazut vreodata in viata. L-am vazut insa la capela unde era depus, atras de tineretea dedusa din datele biografice, si m-a impresionat placut chipul calm si bunatatea care trecea dincolo de neinsufletirea trupului. Nu am stiut de situatiile dramatice care i-au marcat existenta si imi pare rau ca a ajuns in situatia de a-si dori si obtine trecerea in nefiinta. Intr-un fel sau altul, chiar fara sa constientizam, toti purtam ceva din povara disparutilor inainte de vreme. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *