Miodrag Belodedici a făcut senzație la Școala ”Radu cel Mare”! SPORTIVUL GENERAȚIEI DE AUR SUSȚINE FOTBALUL GĂEȘTEAN!

Surpriză de proporții pentru elevii Școlii ”Radu cel Mare”. Celebrul fotbalist Miodrag Belodedici a participat la o oră de sport și la un incendiar meci de fotbal, în prezența micuților sportivi.

Belo a fost invitat la Găești de profesorul de educație fizică Iulian Necula, iar jucătorul Generației de Aur a fotbalului românesc a vorbit despre importanța mișcării și a sportului pentru copii.

Popular, simpatic și foarte deschis, Belo a fost imediat îndrăgit de copii. A făcut parte din echipa ad-hoc a Găeștiului, care s-a confruntat cu echipa ad-hoc a Primăriei Petrești, spre amuzamentul tuturor. Belodedici chiar a dat gol și a fost ovaționat de sutele de elevi, dar și de găeștenii prezenți la acest frumos eveniment.

La întâlnire a participat și primarul Grigore Gheorghe, și el un mare iubitor al sportului și în special al fotbalului, pe care l-a susținut și îl susține în continuare.

Miodrag Belodedici nu este pentru prima oară în Găești. Face parte dintr-un parteneriat cu Școala ”Radu cel Mare” și susține activitățile copiilor înscriși la cluburile sportive de fotbal din oraș.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *