Bătălia pe buget a luat sfârșit la Găești! BANI MAI PUȚINI ȘI CHELTUIELI MAI MARI! Ce mesaj le transmite primarul consilierilor PSD și ALDE!

Consiliul Local Găești a aprobat, în această seară, bugetul orașului. Opoziția formată din PSD și ALDE a votat împotrivă, așa cum era de așteptat. Primarul Grigore Gheorghe a ținut să le explice cetățenilor, într-un material video postat pe pagina sa de Facebook, care sunt principalele proiecte de investiții și care sunt greutățile pe care le întâmpină în 2019:

”Astăzi a avut loc ședința Consiliului Local, care a avut pe ordinea de zi votarea bugetului local pe anul 2019. Față de anul trecut, bugetul este mai mic cu 28 de miliarde lei vechi, iar cheltuielile au crescut cu 64 miliarde lei, ca urmare a faptului că de la începutul anului indemnizațiile și asistenții personali ai persoanelor cu dizabilități sunt plătiți integral din bugetul local.

Deși ne confruntăm cu mari greutăți, ca de fiecare data în ultimii 4 ani am reușit să găsesc soluții, astfel încât dezvoltarea orașului să nu fie întreruptă.

Vă anunț că este al 13-lea an consecutiv când consilierii PSD și ALDE nu votează bugetul.

În concluzie, acești oameni trimiși de dumneavostră în Consiliul Local să vă reprezinte, nu-și doresc:

  • Introducerea rețelei de apă în cartierul Arsuri
  • Construirea podețelor la intrarea  în fiecare gospodărie pe strada 1 Decembrie
  • Reabilitarea termică a blocurilor
  • Finalizarea lucrărilor de reabilitare a străzii Tudor Vladimirescu
  • Reabilitarea străzilor Vladimir Streinu, Ecaterina Teodoroiu, Ștefan Mihăilescu, Rovine, breteaua pe partea dreapta de sub pasarelă, parcarea de la fosta centrală termică a orașului, repararea podului de la Catane, continuarea lucrărilor de la Catedrală, înlocuirea iluminatului public cu lampi pe led
  • Trotuare pe străzile: Câmpului, Popa Șapcă, Popa Florea
  • Gaze pe străzile: Fundătura Republicii, Aleea Primăverii, Aleea Potopului, Fundătura Șerban Cioculescu, Viorele, Progresului, Fundătura Alexandrescu
  • Canalizare pe străzile Nicolae Titulescu prelungire peco, Șerban Cioculescu zona Parc-Str.Artei
  • Continuarea lucrărilor la Bazinul de înot, la Creșă, Grădinița Inocența și Școala Radu cel Mare
  • Acordarea de ajutoare alimentare cu ocazia sărbătorilor de Paște si Crăciun persoanelor cu pensie sub 800 lei si persoanelor cu dizabilități

Toate aceste proiecte sunt posibile ca urmare a votului colegilor consilieri din Partidul Național Liberal, oameni responsabili, care sunt interesați de soarta orașului nostru și nu doresc să ne întoarcem la perioada de dinainte de 2015, când nu s-a realizat nimic în localitatea noastră.

Mă bazez în continuare pe sprijinul dumneavostră, în așa fel încât să ducem la bun sfârșit și alte investiții necesare comunității noastre.

Dumnezeu să binecuvinteze orașul Găești!”

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Accident grav pe DN 72, la Dragodana! IMPACT FRONTAL ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME!

6 persoane, dintre care doi copii de 10 şi 3 ani, au fost rănite, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *