Contactează-ne pe

Evenimente

Bătălia pe buget a luat sfârșit la Găești! BANI MAI PUȚINI ȘI CHELTUIELI MAI MARI! Ce mesaj le transmite primarul consilierilor PSD și ALDE!

Consiliul Local Găești a aprobat, în această seară, bugetul orașului. Opoziția formată din PSD și ALDE a votat împotrivă, așa cum era de așteptat. Primarul Grigore Gheorghe a ținut să le explice cetățenilor, într-un material video postat pe pagina sa de Facebook, care sunt principalele proiecte de investiții și care sunt greutățile pe care le întâmpină în 2019:

”Astăzi a avut loc ședința Consiliului Local, care a avut pe ordinea de zi votarea bugetului local pe anul 2019. Față de anul trecut, bugetul este mai mic cu 28 de miliarde lei vechi, iar cheltuielile au crescut cu 64 miliarde lei, ca urmare a faptului că de la începutul anului indemnizațiile și asistenții personali ai persoanelor cu dizabilități sunt plătiți integral din bugetul local.

Deși ne confruntăm cu mari greutăți, ca de fiecare data în ultimii 4 ani am reușit să găsesc soluții, astfel încât dezvoltarea orașului să nu fie întreruptă.

Vă anunț că este al 13-lea an consecutiv când consilierii PSD și ALDE nu votează bugetul.

În concluzie, acești oameni trimiși de dumneavostră în Consiliul Local să vă reprezinte, nu-și doresc:

  • Introducerea rețelei de apă în cartierul Arsuri
  • Construirea podețelor la intrarea  în fiecare gospodărie pe strada 1 Decembrie
  • Reabilitarea termică a blocurilor
  • Finalizarea lucrărilor de reabilitare a străzii Tudor Vladimirescu
  • Reabilitarea străzilor Vladimir Streinu, Ecaterina Teodoroiu, Ștefan Mihăilescu, Rovine, breteaua pe partea dreapta de sub pasarelă, parcarea de la fosta centrală termică a orașului, repararea podului de la Catane, continuarea lucrărilor de la Catedrală, înlocuirea iluminatului public cu lampi pe led
  • Trotuare pe străzile: Câmpului, Popa Șapcă, Popa Florea
  • Gaze pe străzile: Fundătura Republicii, Aleea Primăverii, Aleea Potopului, Fundătura Șerban Cioculescu, Viorele, Progresului, Fundătura Alexandrescu
  • Canalizare pe străzile Nicolae Titulescu prelungire peco, Șerban Cioculescu zona Parc-Str.Artei
  • Continuarea lucrărilor la Bazinul de înot, la Creșă, Grădinița Inocența și Școala Radu cel Mare
  • Acordarea de ajutoare alimentare cu ocazia sărbătorilor de Paște si Crăciun persoanelor cu pensie sub 800 lei si persoanelor cu dizabilități

Toate aceste proiecte sunt posibile ca urmare a votului colegilor consilieri din Partidul Național Liberal, oameni responsabili, care sunt interesați de soarta orașului nostru și nu doresc să ne întoarcem la perioada de dinainte de 2015, când nu s-a realizat nimic în localitatea noastră.

Mă bazez în continuare pe sprijinul dumneavostră, în așa fel încât să ducem la bun sfârșit și alte investiții necesare comunității noastre.

Dumnezeu să binecuvinteze orașul Găești!”

Continue Reading
Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

SURSE: Comisarul șef Alexandru Iorga ar putea deveni adjunctul IPJ Dâmbovița! SCHIMBĂRI DE TRUPE IMPRESIONANTE ÎN POLIȚIA DÂMBOVIȚA!

Articol scris de

Odată cu înlăturarea lui Danil Zepiși, Poliția Dâmbovița pare a intra într-o nouă epocă. Astăzi, ministrul de Interne, Carmen Dan, a semnat ordinul prin care comisarul șef de poliție Sorin Păun a fost împuternicit inspector șef al IPJ pentru o perioadă de maximum 6 luni, răstimp în care, probabil, ar urma organizarea concursului pentru această funcție. Păun a fost adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție din județul nostru și a ocupat, de-a lungul carierei sale, mai multe funcții importante.

Bătălie mare se duce însă pentru posturile de adjuncți. Conform unor surse, favoriți pentru aceste două importante poziții ar fi comisarul șef Eduard Oprea, șeful Serviciului Economic, și comisarul șef Alexandru Iorga, șeful Poliției Găești.

Am încercat să-l contactăm în legătură cu aceste zvonuri pe comandantul Iorga, însă până la ora redactării acestei știri nu a fost de găsit.

Citește articolul

Evenimente

OPERAŢIUNE INEDITĂ!Pompierii de la Vişina au salvat un pui de barză căzut din cuib

Articol scris de

 

O intervenție mai puțin obișnuită, dar plină de emoții, a pompierilor dâmbovițeni s-a desfășurat astăzi.
Pompierii de la Garda de intervenție Vișina au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui pui de barză în localitatea Ragu. Un echipaj format din trei subofițeri a repus în cuib puiul de barză cu ajutorul scării din dotare. Pentru ca operațiunea să se desfășoare în siguranță a fost solicitată și o echipă de la societatea de distribuție a energiei electrice.
În ţara noastră barza albă (Ciconia Ciconia) este ocrotită prin următoarele legi: Legea Nr. 13/1993, Legea nr. 137/1995, Legea nr. 103/1996, Legea 13/1998, și legea 407/2006. Omorârea păsărilor şi a puilor precum şi distrugerea ouălor şi a cuiburilor se pedepseşte conform legii cu amendă de aproximativ 1000 RON. Un cuib de barza este alcătuit din crengi, rădăcini, pământ, paie și uneori chiar și materiale textile, putând cântări până până la 500kg, atunci când cuibul este locuit de mai multi ani.
Societatea Ornitologica din România are un proiect ambițios și deosebit de util prin care invită toți cetățenii care au un telefon mobil cu cameră foto, sa participe la inventarierea cuiburilor de berze din țară prin intermediul aplicației mobile UITE BARZA. Pentru telefoanele cu android, acesta este linkul de descărcare al aplicației https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.sor.berzeleromaniei
Uite Barza!

 

Citește articolul

Evenimente

CORBII MARI. Două tinere au fost accidentate pe DN61

Articol scris de

Accident pe DN61, în comuna Corbii Mari. Două tinere de 15 şi 17 ani, care se deplasau pe lângă o bicicletă au fost acroşate şi accidentate uşor la prima vedere, conform Poliţiei, de conducătorul unui automobil care nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă. Fetele au fost transportate la spital pentru investigaţii. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design