Evenimente de vis la RODIV! MENIURI NOU-NOUȚE ȘI ATENȚIE LA DETALII!

Restaurantul Rodiv din Găeşti  a invitat astăzi, 14 aprilie, viitorii miri pentru “Nunta de probă” într-un ambient elegant şi primitor. Aproape 200 de persoane au avut parte de trăiri unice, s-au delectat din bucatele pregătie special pentru a fi degustate şi alese, cu vinurile RODIV şi au primit toată atenţia pentru ca momentul lor să fie unic, sa fie perfect aşa cum şi-l doresc.

Generozitatea spaţiului şi frumuseţea detaliilor de la Restaurantul Rodiv  creează locul perfect pentru o nuntă de vis sau pentru orice eveniment pe care îl doresti special.

Viitori miri au întâlnit o echipă de profesioniști care le oferă pe lângă festinul culinar şi locația deosebită, întregul pachet de servicii de care au nevoie pentru a crea un eveniment unic și de neuitat.

“Le oferim de asemenea  posibilitatea de a opta pentru servicii de decorațiuni și aranjamente florale, candy-bar, open-bar și, nu în ultimul rând, le oferim consultanță și asistență, de la planificare, până la finalul evenimentului”, ne-au declarat organizatorii.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Accident grav pe DN 72, la Dragodana! IMPACT FRONTAL ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME!

6 persoane, dintre care doi copii de 10 şi 3 ani, au fost rănite, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *