Dâmboviţa în bucla dezastrelor rutiere. ZI PLINĂ DE NENOROCIRI PE ŞOSELELE DIN JUDEŢ!

12 oameni au ajuns astăzi la spitalele din Găeşti, Titu,Târgovişte şi Bucureşti din cauza accidentelor  rutiere grave care s-au petrecut în Dâmboviţa. Parcă s-a deschis din nou “bucla”, iar evenimentele nefericite  s-au ţinut lanţ.

DN1A: Accident rutier in localitatea  Lucianca, com. Butimanu între un TIR si un microbuz.  6 persoane au fost accidentate, dintre care una încarcerată. Câteva echipaje SMURD şi 5 ambulanţe s-au deplasat la locul accidentului, dar şi pompierii de la descarcerare.Victimele au fost transportate la spital.

DN61-Greci – pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, o tânără  din Morteni a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a acrosat si accidentat grav o femeie din localitate. A fost transportată în comă la spitalul Găeşti, ulterior la un spital din Capitală.

Tgv-str. I.E.Florescu– o tânără a fost  acrosată si accidentată de un autoturism condus de o femeie de 47 de ani din Târgovişte. Din primele date, cauza probabila-traversare neregulamentara. Victima a fost transportata la spital.

DN7-Lunguletu – coliziune intre 3 auto! În urma accidentului au rezultat 7 victime astfel: 2 persoane au fost descarcerate de pompierii de la Detasanentul Titu si transportate la spital in Bucuresti (1 cu ambulanta SAJ si 1 cu elicopterul SMURD), o persoana a fost transportata la UPU Titu cu ambulanta SMURD, o persoana a fost preluata de 1 echipaj SAJ, iar alte 3 persoane ranite usor nu necesita transport la spital.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Accident grav pe DN 72, la Dragodana! IMPACT FRONTAL ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME!

6 persoane, dintre care doi copii de 10 şi 3 ani, au fost rănite, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *