Şcoala „Şerban Cioculescu”, partener într-un mare proiect Erasmus+! 22 DE DASCĂLI DIN SPANIA ŞI ŢARA GALILOR, PRIMIŢI DE PRIMARUL GRIGORE GHEORGHE!

22 de profesori din Spania şi Ţara Galilor au fost prezenţi astăzi în Găeşti, în cadrul Programului Erasmus +, „Competenţe digitale în acţiune”. Proiectul este coordonat de County Council of The City and County of Gardiff şi are ca parteneri Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Casa Corpului Didactic, Şcoala „Şerban Cioculescu” Găeşti, Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino”, Şcoala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” şi Asociaţia NEWPROJECTS. În schimbul de experienţă de astăzi, profesorii europeni au participat la orele elevilor de la Şcoala „Şerban Cioculescu” şi au putut observa cum sunt utilizate aplicaţiile în procesul de predare, ne-a povestit directorul adjunct al intituţiei de învăţământ, Oana Bauer.

Dascălii au fost primiţi şi de primarul Grigore Gheorghe şi de viceprimarul Ion Untărescu, pentru un schimb de idei utile despre educaţie.

„Oaspeții au fost încăntați de sistemul de învățământ cât și de modul cum arată orașul. 
I-am asigurat atât pe ei, cât și pe colegii profesori români care i-au însoțit că învățământul va rămâne în continuare o prioritate pentru mine și echipa mea!”, a precizat primarul Grigore Gheorghe.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Accident grav pe DN 72, la Dragodana! IMPACT FRONTAL ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME!

6 persoane, dintre care doi copii de 10 şi 3 ani, au fost rănite, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *