Contactează-ne pe

Noutăți

ȘOFER DÂMBOVIȚEAN, BATJOCORIT PE INTERNET! Motivul incredibil pentru care “un specimen” a ras de el!

 

In România normalitatea a devenit glumă? Un șofer din Cobia, aflat în trafic prin Timişoara,  face ceea ce este NORMAL, da, normal, și își ia măsuri de siguranță nu doar pentru el, ci și pentru ceilalți participanți la trafic. Ar fi putut intra și el ca nesimțitul, cum mai fac alții, iar în final să se trezească blocat și el sub viaduct, dar să blocheze și întreaga circulație. Dar omul nostru a coborât, a măsurat nu o dată, ci de două ori, și a luat decizia să ocolească. In timpul ăsta, un specimen care probabil nu știe nici pe ce punte are tracțiune mașina pe care o conduce, râde pe seama șoferului de camion, care este precaut , nicidecum nesimțit. Poate că noi ne-am obișnuit cu nesimțirea, poate că ne-au anesteziat simțurile cocalarii, poate că am ajuns sa consideram o rușine faptul să fii responsabil atunci când ești în trafic, că altfel nu-mi explic această atitudine absolut dezgustătoare. Se spune că prostul face fără să gândească și își cere scuze ulterior, dar pentru că acest șofer a gândit înainte de a acționa, să nu fie nevoit să ofere  scuze penibile pentru un eventual accident, judecăm mârlănește și râdem a prost. Pentru mine, Marius, căci așa se numește șoferul din imagini, este un exemplu de normalitate pe șoselele din Romania, un exemplu că nu toți suntem nesimțiți și iresponsabili, o dovadă că putem preveni anumite evenimente rutiere dacă avem doar puțin bun simț și coborâm din confortul cabinei pentru o măsurătoare în plus.

Aș vrea să văd mai multi ca el, oameni care să oprească și să analizeze dacă se poate înainta, oameni care să vadă drumul înainte cu câțiva zeci de metri, nu să intre ca neghiobii scuzându-se că nu au văzut semnul de circulație care restricționa circulația autovehiculelor peste o anumită înălțime.

Felicitări omule, ai dat dovadă de responsabilitate și ai arătat cum trebuie sa fie NORMALUL.

Continue Reading
Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noutăți

ALERTĂ ÎN PSD DÂMBOVIŢA! Corneliu Ştefan a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene

Articol scris de

Deputatul PSD Corneliu Ştefan a  deţinut până astăzi funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene.  Deputatul a demisionat şi acuză conducerea și în special pe președintele organizației, Rovana Plumb, că a confiscat partidul.

În conferinţa de presă  susţinută astăzi, Corneliu Ştefan  a anunțat că renunță la această funcție, motivul demisiei fiind acela că “partidul a fost confiscat de o gașcă” şi că „nu se respectă statul partidului. S-a suplimentat numărul de vicepreședinți și s-a promovat coordonatorul de campanie în funcția de vicepreședinte (N.R. Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb). Plasarea în funcții cheie în PSD Dâmboviţa a unor oameni pe care noi i-am bătut în fiecare confruntare politică și care au distrus organizațiile județene ale PDL, PNL și UNPR Dâmbovița. PSD Dâmbovița este al PSD-iștilor” a subliniat depu

Iată motivarea gestului său- publicată cu puţin timp pe Facebook

Dragi colegi din #PSD #Dâmboviţa, decizia mea de a demisiona din funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a venit ca urmare a analizării personale a întregii activităţi a filialei noastre de după alegerile din data de 15 martie 2019.

Am inclus aici şi campania electorală pentru alegerile europarlamentare, rezultatele obţinute, total nesatisfăcătore, dar şi relaţiile interumane din cadrul filialei, modul de abordare a unor probleme de partid de indivizi care au pătruns în organizaţia noastră pe uşa din dos şi care au început să dirijeze obscur activitatea internă.

Hotărârea mea de a renunţa la această funcţie reprezintă un semnal de alarmă, o undă de mobilizare a noastră, a tuturor celor care muncim de ani buni pentru această organizaţie, pentru cetăţenii judeţului Dâmboviţa, pentru promovarea proiectelor socio-economice.

Îndemnul meu este de a rămâne uniţi şi de a intra cât mai curând în matca firescului şi normalităţii, respectând principiile statutare după care ne-am călăuzit până acum.

Suntem o organizaţie puternică, una dintre cele mai mari din ţară şi nu trebuie să ne diluăm credibilitatea, forţa, în jocurile meschine ale interesului unora sau altora.

Avem datoria faţă de cetăţenii acestui judeţ, faţă de oamenii care ne-au acordat încrederea, de a nu-i dezamăgi, de a le arăta că suntem uniţi şi că luptăm pentru binele Dâmboviţei, pentru prosperitatea acestui judeţ, nu pentru un anume grup de interes. #Gata! Trebuie să readucem normalitatea în PSD Dâmboviţa!

Citește articolul

Evenimente

SURSE: Comisarul șef Alexandru Iorga ar putea deveni adjunctul IPJ Dâmbovița! SCHIMBĂRI DE TRUPE IMPRESIONANTE ÎN POLIȚIA DÂMBOVIȚA!

Articol scris de

Odată cu înlăturarea lui Danil Zepiși, Poliția Dâmbovița pare a intra într-o nouă epocă. Astăzi, ministrul de Interne, Carmen Dan, a semnat ordinul prin care comisarul șef de poliție Sorin Păun a fost împuternicit inspector șef al IPJ pentru o perioadă de maximum 6 luni, răstimp în care, probabil, ar urma organizarea concursului pentru această funcție. Păun a fost adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție din județul nostru și a ocupat, de-a lungul carierei sale, mai multe funcții importante.

Bătălie mare se duce însă pentru posturile de adjuncți. Conform unor surse, favoriți pentru aceste două importante poziții ar fi comisarul șef Eduard Oprea, șeful Serviciului Economic, și comisarul șef Alexandru Iorga, șeful Poliției Găești.

Am încercat să-l contactăm în legătură cu aceste zvonuri pe comandantul Iorga, însă până la ora redactării acestei știri nu a fost de găsit.

Citește articolul

Noutăți

PRIMĂRIA GĂEŞTI VA PREMIA ŞI ÎN ACEST AN CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 50, RESPECTIV 60 DE ANI DE CĂSĂTORIE. Detalii aici!

Articol scris de

Primăria oraşului Găeşti premiază şi în acest an  cuplurile care aniversează 50, respectiv 60 de ani de căsătorie neîntreruptă. Este vorba de cuplurile care s-au cununat în anii 1959 şi 1969. Aşadar, cei care  se încadrează în anii aniversari sunt rugaţi să se prezinte la Starea Civilă din cadrul Primăriei Găeşti cu copii după cărţile de identitate şi certificatul de căsătorie.

Premierea va avea loc în ziua de 19 iulie, într-un cadru festiv.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design