Contactează-ne pe

Noutăți

Meci aprins între Neajlovul Puntea de Greci și Viitorul Gura Foii. VEZI CINE MERGE MAI DEPARTE ÎN CUPĂ!

Cupa României a fost astăzi mai disputată ca oricând. Rivale în campionatul județean în liga a cincea, ambele luptând pentru promovare, Neajlovul Puntea de Greci și Viitorul Gura Foii, au jucat azi pentru a merge mai departe în Cupă.

Stadionul celor de la Neajlovul a fost plin de oameni veniți să-și încurajeze favoriții. Deși echipa este tânără, fiind înființată anul trecut, suporterii sunt foarte numeroși și deosebit de vocali în timpul meciului. Mândri de echipa lor, formată “din băieți care jucau pe la alte echipe“, oamenii mărturisesc: “De ce să joace la alții și să-i înjure, când poate să joace la noi acasă și să-i susținem?”.

Luptă aprinsă în teren, fapt dovedit și de numărul de cartonașe primite, două roșii și încă 4 galbene. Pentru Neajlovul au marcat Stanciu Daniel, dintr-o minge bâlbâită în careu de cei de la Viitorul pe sfârșitul prime reprize, iar Lazăr George a marcat din penalty în repriza secundă. Deși au jucat jumătate de meci în 10 oameni, după primirea unui cartonaș roșu de către Păun Vlad, pentru un fault ca ultim apărător, paradoxal, cei de la Viitorul s-au descurcat mult mai bine în repriza secundă, fapt remarcat în primul rând de antrenorul gazdelor, ce-și mustra elevii pentru ocaziile ratate în superioritate numerică.

Înainte cu 1 minut de fluierul final al meciului, a fost rândul gazdelor să primească roșu, Daniel Velcu fiind cel penalizat pentru injurii repetate. Oaspeții, deși s-au descurcat mai bine in inferioritate numerică, nu au reușit să fructifice nici măcar o șansă, ratările numărându-se și de partea gazdelor. Scorul final a fost Neajlovul 2- 0 Viitorul . Per total, a fost un meci frumos, plin de pasiune, iar tribunele au dovedit că, deși satul este mic, pasiunea pentru fotbal este una imensă. Le urăm învingătorilor mult succes în Cupă și meciuri cât mai frumoase.

Continue Reading
Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

SURSE: Comisarul șef Alexandru Iorga ar putea deveni adjunctul IPJ Dâmbovița! SCHIMBĂRI DE TRUPE IMPRESIONANTE ÎN POLIȚIA DÂMBOVIȚA!

Articol scris de

Odată cu înlăturarea lui Danil Zepiși, Poliția Dâmbovița pare a intra într-o nouă epocă. Astăzi, ministrul de Interne, Carmen Dan, a semnat ordinul prin care comisarul șef de poliție Sorin Păun a fost împuternicit inspector șef al IPJ pentru o perioadă de maximum 6 luni, răstimp în care, probabil, ar urma organizarea concursului pentru această funcție. Păun a fost adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție din județul nostru și a ocupat, de-a lungul carierei sale, mai multe funcții importante.

Bătălie mare se duce însă pentru posturile de adjuncți. Conform unor surse, favoriți pentru aceste două importante poziții ar fi comisarul șef Eduard Oprea, șeful Serviciului Economic, și comisarul șef Alexandru Iorga, șeful Poliției Găești.

Am încercat să-l contactăm în legătură cu aceste zvonuri pe comandantul Iorga, însă până la ora redactării acestei știri nu a fost de găsit.

Citește articolul

Noutăți

PRIMĂRIA GĂEŞTI VA PREMIA ŞI ÎN ACEST AN CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 50, RESPECTIV 60 DE ANI DE CĂSĂTORIE. Detalii aici!

Articol scris de

Primăria oraşului Găeşti premiază şi în acest an  cuplurile care aniversează 50, respectiv 60 de ani de căsătorie neîntreruptă. Este vorba de cuplurile care s-au cununat în anii 1959 şi 1969. Aşadar, cei care  se încadrează în anii aniversari sunt rugaţi să se prezinte la Starea Civilă din cadrul Primăriei Găeşti cu copii după cărţile de identitate şi certificatul de căsătorie.

Premierea va avea loc în ziua de 19 iulie, într-un cadru festiv.

Citește articolul

Evenimente

OPERAŢIUNE INEDITĂ!Pompierii de la Vişina au salvat un pui de barză căzut din cuib

Articol scris de

 

O intervenție mai puțin obișnuită, dar plină de emoții, a pompierilor dâmbovițeni s-a desfășurat astăzi.
Pompierii de la Garda de intervenție Vișina au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui pui de barză în localitatea Ragu. Un echipaj format din trei subofițeri a repus în cuib puiul de barză cu ajutorul scării din dotare. Pentru ca operațiunea să se desfășoare în siguranță a fost solicitată și o echipă de la societatea de distribuție a energiei electrice.
În ţara noastră barza albă (Ciconia Ciconia) este ocrotită prin următoarele legi: Legea Nr. 13/1993, Legea nr. 137/1995, Legea nr. 103/1996, Legea 13/1998, și legea 407/2006. Omorârea păsărilor şi a puilor precum şi distrugerea ouălor şi a cuiburilor se pedepseşte conform legii cu amendă de aproximativ 1000 RON. Un cuib de barza este alcătuit din crengi, rădăcini, pământ, paie și uneori chiar și materiale textile, putând cântări până până la 500kg, atunci când cuibul este locuit de mai multi ani.
Societatea Ornitologica din România are un proiect ambițios și deosebit de util prin care invită toți cetățenii care au un telefon mobil cu cameră foto, sa participe la inventarierea cuiburilor de berze din țară prin intermediul aplicației mobile UITE BARZA. Pentru telefoanele cu android, acesta este linkul de descărcare al aplicației https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.sor.berzeleromaniei
Uite Barza!

 

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design