Analiza de risc la securitatea fizică este obligatorie! SC SECURITY&SAFETY CONSULTING SRL, PARTENERUL IDEAL PENTRU COMPANIA DUMNEAVOASTRĂ!

Securitatea unei societăți reprezintă, pe lângă respectarea prevederilor legale, o condiție esențială pentru o dezvoltare armonioasă a companiei dumneavoastră.

Încă de la 1 iulie 2018, toate unitatiile (societati comerciale, institurii publice) detinatoare de bunuri si valori sunt obligate sa efectueze analiza de risc la securitate fizică, neefectuarea acesteia se sancționează cu amendă de la 10.000 la 20.000 de lei.
Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, prevede că: ,,Ministerele și celelalte organe de specialitate ale administrației publice (…), societățile reglementate de Legea nr. 31/1990, privind societățile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum și alte organizații care dețin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite în prezenta lege unități, sunt obligate să asigure paza acestora.”

 

Societatea SC SECURITY&SAFETY CONSULTING SRL este partenerul dumneavoastră privind securitatea companiei, oferind o gama larga de servicii: soluții optime de protecție la securitate fizică pentru acoperirea riscurilor identificate sau anticipate, toate fundamentate pe studii și analize de risc la securitatea fizica, furnizarea de soluții alternative de securitate. Societatea noastră vă va sprijini, de asemenea, în elaborarea strategiei, a politicii, a regulilor și a tuturor procedurilor necesare, până la conceperea și implementarea unui sistem de management de securitate adecvat necesităților companiei dvs.

Societatea SC SECURITY&SAFETY CONSULTING SRL, pe care o reprezint, vă oferă servicii de analiză de risc la securitate fizică la standarde înalte, elaborate numai de profesioniști în acest domeniu, avizați de IGPR și înscriși în Registru National al Evaluatorilor de Risc.

Florin Toma

Evaluator de risc la securitate fizica

Inspector SSM & Cadru Tehnic PSI

S.C. SECURITY&SAFETY CONSULTING S.R.L.

Membru A.N.E.R.S.F.R.

Web: www.ssm-evaluare-securitate-fizica.ro

eMail: office@ssm-evaluare-securitate-fizica.ro

Sos. Pantelimon, nr. 350, Sector 2, Bucuresti.

Tel. 0721475108

 

 

 

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Incendiu violent la Gura Foii! LOCALNICII AU O IPOTEZĂ – ŞOC DESPRE CAUZELE ACESTUIA!

Pompierii detașamentului Găești au intervenit cu 3 autospeciale pentru stingerea unui incendiu în localitatea Gura …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *