GĂEȘTENII, CHEMAȚI LA PROTEST DE PRIMARUL GRIGORE GHEORGHE! Se întâmplă vineri, de la ora 15.00!

 

Primăria Găești se alătură vineri, 15 martie, de la ora 15.00, protestului #RomâniaVreaAutostrăzi. Edilul orașului, Grigore Gheorghe, a lansat pe Facebook un apel către cetățeni, rugându-i să susțină acțiunea de conștientizare a conducătorilor țării față de starea jalnică a infrastructurii drumurilor naționale și față de nevoia urgentă de a construi o centură ocolitoare a Găeștiului. De asemenea, primarul vorbește despre pericolul de la pasarela de pe DN61 și despre proiectul centurii:

”Dragi gaesteni, vineri, 15 martie, incepand cu orele 15.00, vom intrerupe activitatea primariei pentru 15 minute, in semn de solidaritate cu cei care protesteaza fata de lipsa autostrazilor din Romania, pentru lipsa de vizibilitate a acestui program, dar si pentru ca nu s-a facut de multa vreme nimic in acest domeniu si tara sufera.

Este necesară mai mult ca oricand o centura ocolitoare a orasului Gaesti, traficul la noi devenind unul sufocant. De asemenea, se impune o interventie urgenta pe DN61, in special in zona pasarelei, care reprezinta un real pericol atat pentru masinile aflate in trafic, cat si pentru cetatenii din zona. Fac mentiunea ca pentru centura ocolitoare exista studiu de fezabilitate aprobat din anul 2011 si in acest moment se lucreaza la finalizarea cadastrarii in vederea exproprierii titularilor de terenuri pentru culoarul pe care va fi amplasata centura.

Proiectul prevede un sens giratoriu pe DN72 la podul de la Straosti, un sens giratoriu pe DN7 in zona ARCTIC, o pasarela pentru traversare cale ferata in satul Meri, un sens giratoriu dupa pasarela si traversarea campului pana pe DN61, unde se amplaseaza un alt sens giratoriu. Lungimea totala a acestui tronson este de 6km. In situatia finalizarii aceasteia va fi cea mai importanta investitie in orasul Gaesti. Cetatenii care doresc sa participe la aceasta actiune sunt asteptati alaturi de noi in fata primariei, vineri, 15 martie, incepand cu ora 15.00”, a precizat primarul Grigore Gheorghe

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Incendiu violent la Gura Foii! LOCALNICII AU O IPOTEZĂ – ŞOC DESPRE CAUZELE ACESTUIA!

Pompierii detașamentului Găești au intervenit cu 3 autospeciale pentru stingerea unui incendiu în localitatea Gura …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *