Nuțu Cămătaru, eliberat fără spectacol din Penitenciarul Găești! CUM I-AU FACILITAT PROCURORII IEȘIREA DIN PUȘCĂRIE!

 

Cunoscutul interlop bucureştean Ion Balint, zis „Nuţu Cămătaru”, a fost eliberat, astzi, din închisoarea de lux din oraşul nostru, în urma unei decizii pronunţate de Judecătoria Găeşti.

În decembrie 2017, Ion Nuţu Balint a fost condamnat 5 ani şi 5 luni închisoare cu executare într-un dosar de infracţiuni de violenţă – şantaj, cămătărie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
„Admite propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Găeşti pentru condamnatul Ion Balint. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Ion Balint de sub puterea mandatului 130/2018 emis de Curtea de Apel Ploieşti, în baza sentinţei penale 108/2018, dacă nu este reţinut sau arestat în alte cauze”, se arată în minuta deciziei din 6 martie a Judecătoriei Găeşti.
Decizia de eliberare nu a fost contestată de procurori în termen de trei zile, astfel că soluţia pronunţată în primă instanţă a rămas definitivă. Nuţu Cămătaru nu a mai fost aşteptat de familie cu un cal la poarta închisorii. A părăsit penitenciarul şi s-a urcat  în maşina unui găeştean.

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Ultimele date libere pentru evenimente la restaurantul „La Popicu”! NU RATAŢI OFERTELE!

Restaurantul „La Popicu” din Ioneşti vă oferă o gamă largă de servicii pentru organizarea evenimentelor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *