Contactează-ne pe

Noutăți

Găeştean calificat la faza naţională a Campionatului de Culturism şi Fitness! DIETĂ INFERNALĂ, CU 30 DE ALBUŞURI ŞI 12 LITRI DE APĂ PE ZI!

- 486 vizualizări

Sâmbătă, 9 martie, s-a desfășurat, la Sala Sporturilor din Ploiești, Campionatul Național de Culturism și Fitness, faza regională. Găeștiul a fost reprezentat la această competiție de către Ilie Laurențiu. Laurențiu are 27 de ani, practică acest sport de 11 ani, este instructor de fitness și antrenor personal, tată a două fete. Momentan, este legitimat la clubul Gladiator Gym Craoiva și este pregătit de antrenorul Andrei Alexandescu.

Deși se pregătise să participe la categoria de 63 de kg, în lipsa altor competitori, a fost introdus într-o categorie superioară, cea de 70 kg, unde a reușit să câștige locul 3, fiind calificat pentru faza națională din toamnă.

La concursul de sâmbătă au fost două probe: comparații între participanți, pentru evaluarea proporțiilor, simetriei și a definirii masei musculare, și un program individual, unde fiecare concurent a trebuit să-și prezinte cât mai bine definirea și masa musculară pe un fond muzical ales în prealabil. Clasarea este cu atât mai merituoasă cu cât timpul de pregătire a fost unul foarte scurt, numai 8 saptămâni.

Rep: Ce a fost cel mai greu în această perioadă?

  • Regimul alimentar. A fost infernal, îmi suna alarma mereu să mănânc, să beau apă, iar să mănânc.

Rep: În ce a constat regimul?

  • Piept de pui la fiecare masă, in total pe zi aproximativ 700 grame de piept de pui. Un carton de ouă zilnic, însă numai albușurile. Luam câte 10 albușuri la o masă, pentru 3 mese din ziua respectivă. Aveam 5 mese zilnic. Apoi a trebuit să beau apă, multă apă. Am avut zile în care am băut și 12 litri de apă pe zi, iar ultimele două zile am rămas la doar 500 ml, și nu orice fel de apă, ci apă distilată, ca să se definească musculatura.

Rep: Cum a fost la concurs?

  • Frig! A trebuit să așteptăm pregătiți de pozare, în slip, pe un hol înghețat unde era un curent puternic. Eram deshidratat, mi-era și foame, îmi înghețase sângele în mine de frig. Seara, după concurs, am avut temperatură de 39 de grade, mă durea capul și nu am putut să mănânc nimic. Dar am făcut totul din pasiune.

Rep: Care sunt următoarele etape pentru care te pregătești?

  • Vreau să particip la Naționale, 28-29 septembrie. De asemenea, vreau să particip la Cupa Federației din 12 octombrie și la Cupa României de pe 26 octombrie.

Rep: Cum a decurs pregătirea ta pentru concursul de sâmbătă?

  • Mă trezeam zilnic la 6 dimineața să fac cardio, alergare pe bandă câte o oră. Am avut 5 antrenamente pe săptămână la sală, de obicei seara, când ieșeam de la muncă. Nu e ușor, dar dacă vrei, reușești! Vreau să-i mulțumesc soției, care a fost alături de mine în tot acest timp și care m-a ajutat în pregătirea alimentației. Fără ea, n-aș fi reușit. Îmi cer scuze că am deranjat-o cu alarmele mele și că am trezit-o în fiecare dimineață. Sper să mă mai suporte și cu pregătirea pentru faza națională.

Rep: Câteva cuvinte pentru cititori?

  • Am vrut să atrag atenția tinerilor că se poate să duci o viață activă și sănătoasă, făcând un sport. Eu mă pregătesc momentan la Urban fithouse și văd că sunt mulți tineri care vin să facă mișcare. Sper ca trendul să se mențină, iar lumea să înțeleagă că, într-o societate care devine pe zi ce trece tot mai sedentară, este nevoie și de mișcare. Nu neapărat să practicați la nivel competițional, dar pentru sănătatea fiecaruia este important să ai zilnic o perioadă de relaxare în care să desfășori o activitate sportivă.

Rep: Mult succes în pregătire și o clasare cât mai bună la Naționale!

 

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Crimă oribila la Gura Suţii! TATĂL ȘI-A ÎNJUNGHIAT FIUL ÎN INIMĂ!

Articol scris de

Un tânăr in vârstă de 30 de ani, din Gura Sutii, a avut un sfârșit cumplit. El a pierit duminică după-amiază, după ce a fost injunghiat de propriul tată, in varsta de 61 de ani. Intre cei doi a izbucnit un conflict violent, pe fondul consumului de alcool. Tatăl criminal a incercat, in prima fază, sa minta autoritățile, spunând ca fiul său s-a împiedicat și a căzut în cuțit. Polițiștii și procurorii fac acum cercetări, pentru a stabili cum s-a petrecut nenorocirea.

 

 

 

Citește articolul

Educație și cultură

Trofeul Sectiunii Folk- grupuri al Festivalului „Capitala Muzicală” Sibiu a ajuns la Gaesti! GRUPUL NEW GENERATION AL CASEI DE CULTURA, PERFORMANTA LA UNUL DINTRE CELE MAI TITRATE CONCURSURI DE INTERPRETARE!

Articol scris de

Unii dintre cei mai talentati gaesteni, membri ai formatiilor New Generation si Ritmic ale Casei de Cultura, s-au remarcat la Festivalul „Capitala Muzicala”, care s-a desfasurat la Sibiu, la acest sfarsit de saptamana. Copiii pregatiti de Mariana Ionescu, Orton (Simion Alin Cezar) si Catalin Dragomir au obtinut premii la toate sectiunile la care s-au inscris.

Un juriu titrat, din care au facut parte Horia Moculescu, Mihai Alexandru sau Zoe Alecu, a avut o misiune imposibila: sa departajeze unele dintre cele mai bune voci de copii si adolescenti din Romania.

Veniti din toata tara, de la scoli de canto si muzica, talentatii copii si adolescenti s-au luptat pentru trofeele si premiile puse in joc la sectiunile si categoriile de muzica clasica, populara sau usoara.

Solistii gaesteni se intorc acasa cu urmatoarele premii: Grupul New Generation (instructori Mariana Ionescu si Orton), din care fac parte Mariana Stefan, Lavinia Nae, Denisa Stoica si Alexandru Popescu- Trofeul Sectiunii Grupuri Folk. Gabriel Florea (instructor Catalin Dragomir) – premiul al 2-lea la Sectiunea Muzica Populara, categoria 13-14  ani. Nicoleta Stoica (instructor Cătălin Dragomir) – mentiune la Sectiunea Muzica Populara, categoria10-11 ani.

Mariana Stefan (instructori Mariana Ionescu si Orton) – mentiune la Sectiunea Muzica Usoara, categoria16/18 ani, Lavinia Nae (instructori Mariana Ionescu si Orton) – premiul special la Sectiunea Muzica usoara, caregoria14- 15 ani.

Citește articolul

Evenimente

O casă din Corbii Mari, cuprinsă de flăcări. INCENDIUL S-A EXTINS LA ALTE DOUĂ IMOBILE

Articol scris de

Pompierii intervin cu cinci autospeciale  (de la Garda Potlogi, Detasamentul Titu  si SVSU Corbii Mari) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Corbii Mari, flăcările extinzându-se la alte două locuinţe, potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

În momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare. Nu s-au inregistrat victime.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design