ELE SUNT CELE MAI FRUMOASE ADOLESCENTE DIN ORAȘ! Pe 22 februarie, cel mai tare concurs de MISS al anului!

Sunt superbe, sunt talentate și se vor lupta pentru titlul de MISS LICEU 2019. Se va întâmpla pe 22 februarie, când la Casa de Cultură din Găești va avea loc un show incendiar, în urma căruia va fi desemnată, fără drept de apel, cea mai frumoasă dintre cele mai frumoase. Fetele se pregătesc intens și, în cadrul unei probe surpriză, vor demonstra că, pe lângă calitățile fizice incontestabile, au și talent artistic.

Cronica de Găești a obținut, în exclusivitate, amănunte despre divele care participă la concursul Miss Liceu 2019. Iată cine sunt, așadar, cele mai frumoase adolescente din Găești:

“Mă numesc Obaciu Alexandra-Teodora şi am 17 ani. Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd,imi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește. Practic dansul de 8 ani, aceasta fiind si pasiunea mea. Imi place sa visez cu ochii deschisi, asta ma ajuta sa-mi formez o mică lumea a mea unde sa imi imaginez un viitor”.

“Mă numesc Mihai Stefania Alice, am 16 ani și sunt elevă la  Colegiul Național „Vladimir Streinu”. Mă pot descrie ca fiind o fire spontană, ambițioasă, sinceră și puternica, îmi plac provocările și experiențele noi. Majoritatea timpului liber mi-l petrec dansând, aceasta fiind o pasiune încă de când eram mică, ieșind cu prietenii sau făcând sport”.

Numele meu este Cernat Bianca-Maria și am 15 ani. Învaț la liceul tehnologic “Dr. C Angelescu” şi sunt o elevă silitoare. Îmi place să practic sport și să-mi petrec  timpul liber alături de prieteni. Sunt o persoană sinceră și optimistă!

„Mă numesc  Bianca Elena Merlan,  am 15 ani, sunt clasa a IX-a la Colegiul Național „Vladimir Streinu”. Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place sa fac oamenii să zâmbească și să se simtă bine în prezența mea. Îmi doresc să particip la acest concurs de miss pentru a le arata tuturor de ce sunt în stare.  Îmi doresc să câștig și să îi încânt pe toți cu prezența mea”.

Mă  numesc  Ghiță Claudia Ioana, am 16 ani și sunt elevă la Colegiul Național „Vladimir Streinu” în clasa a X-a.  Sunt o fire sensibilă, sociabilă, foarte ambițioasă și uneori vulcanică.Cea mai mare pasiune a mea este muzica și de asemenea ador să îmi petrec  timpul liber în compania prietenilor și a familiei.

“Mă numesc Manole Daniela, am 17 ani şi sunt elevă în clasa a-XI-a la Colegiul Național „Vladimir Streinu”. Pot spune despre mine că sunt o fire puternică şi ambițioasă care luptă pentru ceea ce-şi doreşte. Sunt comunicativă şi îmi place să interacționez cu persoane noi, sunt deschisă noilor oportunități şi îmi plac aventurile. Sunt ambițioasă şi îmi place să cred că mereu voi obține ceea ce-mi doresc. Îmi plac călătoriile şi ador să petrec timp împreună cu prietenii şi familia. Visul meu din copilărie este acela de a deveni o persoană importantă pentru societate, de aceea, am decis să studiez la Academia de Poliție după terminarea liceului. Deşi timpul nu mă presează,  fiind abia în clasa a-XI-a, am început deja pregătirile pentru următorul pas al vieții mele. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără sprijinul, atât moral cât şi material al părinților mei. Îmi place să mă distrez cu prietenii, îmi place muzica şi dansul, de aceea consider că sunt o persoană distractivă, mereu cu zâmbetul pe buze şi capul sus”.

Mă numesc Petricioaia Delia Georgiana și am 15 ani. Sunt o persoana foarte descurcăreață, petrecareață, căreia îi place să dețină controlul cu ajutorul propriilor puteri. Principiul meu în viață este :”Imi doresc, lupt pentru asta!”. Tot ce îmi doresc este să câștig întotdeauna pe propriile forțe și să mă mândresc cu ceea ce am creat prin ambiție, muncă,încredere în sine, suport și cel mai important,colaborare cu adevarații oameni.

Numele meu este Stoica Denisa-Iuliana. Am 16 ani, sunt în clasa a IX-a și reprezint Liceul Tehnologic „Iordache Golescu”. Sunt o persoană ambițioasă, puternică și îmi place spiritul competitiv . Sper că o să vă facă placere să mă urmăriți în cadrul acestei minunate competiții.

 

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Accident grav pe DN 72, la Dragodana! IMPACT FRONTAL ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME!

6 persoane, dintre care doi copii de 10 şi 3 ani, au fost rănite, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *