"La Popicu"

Vreţi o masă romantică de Valentine’s Day? IATĂ OFERTA RESTAURANTULUI “LA POPICU”

Îndrăgostiţii care vor alege să sărbătorească “Valentine’s Day” într-un mod special, Restaurantul “La Popicu” din Ioneşti le pune la dispoziţie un program tematic foarte inspirat începând cu ora 19.00, în salonul Magic Night.

Dâmboviţenii (şi nu numai) care vor alege “La Popicu” ca destinaţie în seara zilei de 14 februarie vor fi încântaţi de organizatori. Va fi o seară minunată cu muzică de toate genurile. Şi preţul este atractiv la Restaurantul “La Popicu”.  Răsfăţul costă doar 75 de lei de persoană.

Meniul pregătit este şi el unul special: bruschete, muşchiuleţ de porc în crustă de fistic, piept de curcan asiatic asortat cu mix de piure de păstârnac şi cartof dulce şi de asemenea, salată . Pentru că dragostea duce cu gândul la dulce, restaurantul “La Popicu” le pregăteşte cuplurilor de îndrăgostiţi şi un desert pe măsură, denumit sugestiv “IUBIRE”, dar şi un pachet de băuturi de nerefuzat. Pentru a rezerva o masă pentru data de 14 februarie, cei interesaţi pot suna la numărul de telefon 0762.623.808

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Accident grav pe DN 72, la Dragodana! IMPACT FRONTAL ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME!

6 persoane, dintre care doi copii de 10 şi 3 ani, au fost rănite, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *