Călătorie educativă în lumea satului la Şcoala Gimnazială Ulieşti

  Elevii Școlii Gimnaziale Ulieşti participă pâna în luna mai la un Proiect ce se desfășoară la nivel naţional, alături de alte 51 de școli din întreaga țară. Proiectul promovează educația nonformală pentru copiii din mediul rural.

 Școala Gimnazială Ulieşti a înființat un CLUB ACTIV CELS, cu un număr de 80 de elevi de la clasele I-VIII, coordonați de profesoara de Limba și literatură română, Voicu Mihaela, alături de alte cadre didactice partenere: învăţătoare și profesori.

În acest sens, au fost organizate ateliere de creativitate, activități care stimulează inteligența emoțională și dezvoltarea armonioasă a copiilor, precum și activități recreative.  Elevii Clubului ACTIV CELS au participat și la acțiuni de voluntariat în luna noiembrie 2018, de Ziua Dăruirii, care promovează altruismul și generozitatea.

De asemenea, în cadrul proiectului a fost lansată la nivel național o competiție de creativitate prin lucrări plastice, Vocea ta, Vocea Copiilor, la care unul din câștigători a fost elevul Radu Silviu Alexandru, de la clasa a V-a. Activitățile vor continua și în semestrul al doilea cu noi provocări. Le urăm mult succes!

 

Articol adaugat de Coman Andrei Alin

Reporter, Editor Web andreialincoman@gmail.com Din 2014 in echipa redactionala!

Cronica de Gaesti

Copiii găeşteni, rezultate spectaculoase la fotbal! CLUBUL ACS PROGRESUL GĂEŞTI SCOATE TALENTE PE BANDĂ RULANTĂ!

La Găești, fotbalul este atât de popular în rândul copiilor, încât terenul devine neîncăpător la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *