Puntea de Greci: IORDAN CU VANDALISM ŞI POLIŢIE FANTOMĂ! Ce au putut păţi aceşti oameni!

Sărbătoarea Sfântului Ioan a adus locuitorilor din satul Puntea de Greci numai necazuri şi niciun echipaj de poliţie nu a fost zărit pe uliţele satului în acea zi, conform declaraţiilor oamenilor.

 Iordănitorii, după o întreagă noapte de petrecere bahică, au hotărât să meargă prin sat cu iordanul. Numai că, “iordănirea” a fost mai degrabă o razie în vederea distrugerii. Mai mulți săteni ne-au contactat, mărturisind cu amar cum le-au fost scoase porțile ori sparte bunurile de prin case. Oamenii nu au depus plângere pentru că se tem de represaliile tinerilor arțăgoși, care se laudă că ar fi și piloși, rude cu diverși oameni cu influență.

Iordanitorii nu s-au rezumat doar  la aceste fapte care nu le fac cinste, ci au blocat și drumul care trece prin localitate și s-au apucat sa ceară taxă de traversare. Nemulțumiți de suma primită de la un cetățean din Răscăeți, aceștia i-au vandalizat autoturismul, cauzând pagube materiale.

Conducătorul autoturismului se afla in acel moment cu copilul in mașină, fapt care nu i-a stânjenit deloc pe huliganii puși pe adunat bani.

Poliția din Petreşti,  sesizată cu privire la aceste fapte, s-ar fi  rezumat la o scurtă vizită la cârciuma din sat, unde ar fi admonestat un bătrân că se află la băutură, de parcă bătrânul ar fi oprit ilegal circulația pe drumurile publice și ar fi distrus mașinile cetățenilor care merg liniștiți la serviciu. Solicităm pe această cale o anchetă serioasă din partea autorităților competente, nu doar o altă deplasare de curtoazie, iar Poliția Petreşti să redea liniștea cetățenilor , nu doar strângeri călduroase de mâini rudelor huliganilor implicați în scandal.

Articol adaugat de Liviu Lazăr

Cronica de Gaesti

MAI SUNT DOAR CÂTEVA ZILE! Noua atracţie din Ioneşti, la un pas de inaugurare! AFLĂ AICI DESPRE CE ESTE VORBA!

Se fac ultimele pregătiri pentru marea inaugurare de la Ioneşti. Clădirea arată modern, iar aprovizionarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *