Contactează-ne pe

Noutăți

Puntea de Greci: IORDAN CU VANDALISM ŞI POLIŢIE FANTOMĂ! Ce au putut păţi aceşti oameni!

Publicat în data de

- 489 vizualizări

Sărbătoarea Sfântului Ioan a adus locuitorilor din satul Puntea de Greci numai necazuri şi niciun echipaj de poliţie nu a fost zărit pe uliţele satului în acea zi, conform declaraţiilor oamenilor.

 Iordănitorii, după o întreagă noapte de petrecere bahică, au hotărât să meargă prin sat cu iordanul. Numai că, „iordănirea” a fost mai degrabă o razie în vederea distrugerii. Mai mulți săteni ne-au contactat, mărturisind cu amar cum le-au fost scoase porțile ori sparte bunurile de prin case. Oamenii nu au depus plângere pentru că se tem de represaliile tinerilor arțăgoși, care se laudă că ar fi și piloși, rude cu diverși oameni cu influență.

Iordanitorii nu s-au rezumat doar  la aceste fapte care nu le fac cinste, ci au blocat și drumul care trece prin localitate și s-au apucat sa ceară taxă de traversare. Nemulțumiți de suma primită de la un cetățean din Răscăeți, aceștia i-au vandalizat autoturismul, cauzând pagube materiale.

Conducătorul autoturismului se afla in acel moment cu copilul in mașină, fapt care nu i-a stânjenit deloc pe huliganii puși pe adunat bani.

Poliția din Petreşti,  sesizată cu privire la aceste fapte, s-ar fi  rezumat la o scurtă vizită la cârciuma din sat, unde ar fi admonestat un bătrân că se află la băutură, de parcă bătrânul ar fi oprit ilegal circulația pe drumurile publice și ar fi distrus mașinile cetățenilor care merg liniștiți la serviciu. Solicităm pe această cale o anchetă serioasă din partea autorităților competente, nu doar o altă deplasare de curtoazie, iar Poliția Petreşti să redea liniștea cetățenilor , nu doar strângeri călduroase de mâini rudelor huliganilor implicați în scandal.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

S-A DESCHIS TERASA “LA POPICU” SI FACE ANGAJARI. Dă o fugă într-o seară. Merită!

Articol scris de

Terasa „La Popicu” angajeaza personal pentru bucatarie si gratar.

Informatii suplimentare despre locurile de munca disponibile puteti afla sunand la numarul de telefon 0744558441

Dacă iubești vara, mâncarea buna,  muzica faină și distracția, atunci oprește-te pe terasa “La Popicu” din Ionesti. Nu vei regreta! Este locul perfect pentru  o cafea bună, pentru o bautura racoritoare,  iar în bucătăria deschisă se gătesc mereu cele mai gustoase preparate.

Citește articolul

Anunțuri

Ofertă de muncă! SC ELUNOS DIN GĂEŞTI ANGAJEAZĂ MUNCITORI MANIPULANŢI

Articol scris de

Societatea Comercială ELUNOS din Găeşti angajează muncitori manipulanţi.  Cei care doresc detalii   despre  job, condiţii de muncă şi salariu, pot apela numărul de telefon 0726347373.

 

 

Citește articolul