PROBE VIDEO! De ce minte prin presă primarul Istrate de la Vişina? CAII BĂTUŢI CRUNT PENTRU DISTRACŢIA ŞI IMAGINEA AUTORITĂŢILOR LOCALE ŞI JUDEŢENE

 

UPDATE: Poliţia oraşului Găeşti s-a autosesizat şi efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate animalelor.

Primarul localității Vișina, a declarat, conform adevărul.ro, că bătaia sălbatică administrată cailor pe 6 ianuarie, la Botezul Cailor, s-a produs după concurs. Polițiștii locali și jandarmii au fost prezenți, și se văd pe filmare. Dar pe filmare se vede și că primarul era încă prezent, iar premierea concurenților încă nu avusese loc, deci totul era în timpul manifestării oficiale.

Organizatorii au controlat intrarea în spațiul de concurs special delimitat, unul dintre organizatori a participat în permanență la înhămarea cailor la sania cu sarcina fenomenală și tot organizatorii au premiat la sfârșit câștigătorii. Dacă intrarea în spațiul de concurs s-a făcut cu acordul organizatorilor, iar primarul a fost in permanență prezent, cum este posibil ca, cităm declarația domnului primar “Scenele acestea s-au întâmplat după concurs”?

 Din ce putem vedea, concluzionăm cu amărăciune, tot citându-l pe stimabilul organizator: “Cam aşa se întâmplă în fiecare an după concurs”. Cred că, fără să vreți, tocmai ați recunoscut că în localitatea condusă de dumneavoastră, caii sunt maltratați anual, festivitatea de la primărie fiind pentru pozele cu mai marii de la județ veniți în “vizită de Facebook”, iar bătaia de pe câmp pentru distracția sadică a votanților dumneavoastră.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Ultimele date libere pentru evenimente la restaurantul „La Popicu”! NU RATAŢI OFERTELE!

Restaurantul „La Popicu” din Ioneşti vă oferă o gamă largă de servicii pentru organizarea evenimentelor …

One comment

  1. Citesc prin comentarii si mă amuz ce probleme avem noi ….ca un sătean sau chiar doi da un bici la cal si altii 20 Sunt afectați asta nu văd o crimă a umanității . Un dezastru ar fi asta https://m.youtube.com/watch?v=W8xnkxQdCQU&feature=share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *