Christian Tour, o agentie de turism pentru orice buzunar! Cele mai mici preturi, prin programul Early Booking si alte oferte speciale

Peste 20 de ani de existenta, 40 de sedii proprii in toata tara si o prezenta notabila inclusiv pe piata de turism din afara (Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania si Statele Unite ale Americii – divizia online), mai mult de 1,5 milioane de turisti fericiti si cea mai mare varietate de oferte turistice. Acestea sunt principalele atuuri ale agentiei de turism Christian Tour, cel mai mare si prolific touroperator din Romania la ora actuala.

 Aceasta agentie de turism, care opereaza anual zboruri catre cele mai populare destinatii din lume, cu plecari din zone cheie ale Romaniei (Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Arad, Iasi, Craiova), a incheiat anul 2017 cu vanzari de peste 67 milioane de Euro. Aceste incasari notabile sunt rezultatul cererii tot mai ridicate din partea turistilor romani pentru ofertele agentiei de turism Christian Tour. Iar aceasta cerere in crestere are la baza preturile accesibile pe care touroperatorul le propune turistilor an de an.

 Orice turist, amator sau experimentat, cauta o agentie de turism care sa-i ofere cel mai bun raport calitate-pret, indiferent de sezon. Iar Christian Tour, agentia al carei slogan este ,,Cate un drum spre fiecare vis’’, are mereu in vedere sa ofere turistilor cele mai bune preturi de pe piata, astfel incat oricine sa-si poata permite cel putin o vacanta pe an, indiferent ca e vorba de un sejur all inclusive de 7 zile intr-o destinatie exotica sau de un city break de 2-3 zile intr-un oras european.

 Iar pentru ca o agentie de turism de succes trebuie sa fie mereu cu un pas inainte si sa preintampine cererea ridicata pentru pachete de vacante care mai de care mai atractive din punct de vedere al costurilor si destinatiilor, Christian Tour a lansat deja programul Early Booking pentru 2019, precum si multe alte oferte speciale care includ reduceri de pret extrem de tentante. Grecia, Egipt si Turcia sunt destinatiile de top din portofoliul agentiei de turism, care dau tonul rezervarilor timpurii pentru urmatorul sejur estival al romanilor.

 

Iata, spre exemplu, ce preturi speciale te asteapta pe site-ul touroperatorului pentru sejururi Grecia:

Evia … de la 29 Euro

Thassos … de la 35 Euro

Corfu … de la 36 Euro

Olympic Beach … de la 39 Euro

Paralia Katerini … de la 39 Euro

Halkidiki … de la 45 Euro

Zakynthos … de la 45 Euro

Lefkada … de la 48 Euro

Parga … de la 59 Euro

Creta – Heraklion … de la 80 Euro

Rodos … de la 222 Euro

Creta – Chania si Rethymno … 228 Euro

 Pentru a descoperi si restul preturilor speciale, pentru destinatiile din Egipt si Turcia, viziteaza site-ul agentiei de turism Christian Tour! Preturile sunt exprimate per persoana, iar mai multe detalii despre fiecare pachet in parte gasesti accesand pagina aferenta fiecarei oferte.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

GĂEȘTI: El este regele tablelor! AFLĂ AICI CARE ESTE ULTIMA LUI PERFORMANȚĂ!

Găeșteanul Dumitru Nicu are o mare pasiune: jocul de table. De 15 ani, participă la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *