PE 22 DECEMBRIE, MAGIE DE SĂRBĂTORI: Moş Crăciun vine în Găeşti! AFLĂ AICI CE ALTE SURPRIZE AU PREGĂTIT AUTORITĂŢILE LOCALE!

Va fi sărbătoare, sâmbătă, 22 decembrie în Găeşti. În caleaşca lui fermecată, însoţit de un car alegoric, personaje de poveste şi copii îmbrăcaţi în costume de dans, Moş Crăciun vine să aducă bucurie în sufletele copiilor de toate vârstele. De la ora 11.00, parada alegorică va pleca, de la Casa de Cultură, spre centrul oraşului, în ritmuri de colinde vesele. Apoi, copiii sunt invitaţi în Parcul Central, pentru a se bucura de un spectacol minunat, de muzică şi dans, dar şi pentru a petrece momente de basm în compania lui Moş Crăciun. Vor fi surprize, cadouri şi multă bucurie, iar artista Simona Nae le va oferi tuturor un concert minunat.

De la ora 17.00, cei care iubesc colindele şi tradiţiile sunt invitaţi la Casa de Cultură, pentru o seară de bucurie, lumină şi căldură. Corul „Prietenii Muzicii” va susţine un înălţător concert de colinde, iar celelalte formaţii de artişti amatori vor prezenta un minunat spectacol de colind şi obiceiuri.

Administraţia locală îi invită, aşadar, pe toţi găeştenii să petreacă împreună şi să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

GĂEȘTI: El este regele tablelor! AFLĂ AICI CARE ESTE ULTIMA LUI PERFORMANȚĂ!

Găeșteanul Dumitru Nicu are o mare pasiune: jocul de table. De 15 ani, participă la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *