Individ vânjos reclamă că a fost bătut de concubină! AFLĂ AICI CARE A FOST REACŢIA POLIŢISTULUI

Incredibil, dar adevărat! Un tânăr din comuna Cobia s-a plans la Poliţie că a fost bătut de concubină în piaţă. Cu câteva picături de sânge pe faţă (din cauza unor zgârieturi de autoapărare ale bietei femei), bărbatul s-a „miorlăit” la oamenii legii, victimizându-se.

În fapt, biata femeie are capul plin de cucuie. A fost „sacul de box”  al individului timp de un an. Motivul „corecţiilor” pe care le primea frecvent a fost cheltuirea banilor casei la păcănele de către bărbatul cu muşchi. În urmă cu  câteva zile femeia a fugit de la casa bătăuşului cu ce a fost pe ea, în plină noapte,  şi a cerut ajutor autorităţilor.

Femeia munceşte prin Piaţa „Sf. Ilie” şi, astăzi,  concubinul a căutat-o să-i reproşeze de ce l-a dat pe mâna „gaborilor”şi a bătut-o în mijlocul pieţei, iar ea s-a apărat cum a putut.

Individul  (care are deja un dosar penal pentru faptele sale de violenţă) a dat fuguţa la poliţie şi s-a smiorcăit că a fost bătut. Şi s-a făcut dreptate! Atât el, cât şi concubina au fost  amendaţi. Oamenii din piaţă spun că femeia a fost bătută şi că s-a apărat cum a putut de pumnii fostului iubit. Poate află adevărul şi agentul care s-a ocupat de caz. Nu de-alta, dar a venit special de la Cobia la locul ei de muncă  s-o bată.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

GĂEȘTI: El este regele tablelor! AFLĂ AICI CARE ESTE ULTIMA LUI PERFORMANȚĂ!

Găeșteanul Dumitru Nicu are o mare pasiune: jocul de table. De 15 ani, participă la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *