URMĂRIRE CA-N FILME, CU FOCURI DE ARMĂ ŞI ACCIDENT SPECTACULOS! Trei hoţi din Argeş au trăit aventura vieţii lor în Dâmboviţa!

Poliţiştii din Dâmboviţa au acordat sprijin  colegilor de la IPJ Argeş pentru identificarea şi prinderea a trei persoane (doi bărbaţi şi o femeie) din Ştefăneşti,  bănuiţi de furturi din locuinţe.

Cei trei, care se deplasau într-o limuzină de lux,  nu au oprit la semnalul regulamentar efectuat de poliţiştii argeşeni şi au continuat deplasarea.Poliţiştii argeşeni au folosit armamentul din dotare, dar presupuşii hoţi au scăpat şi au pornit cu toată viteza spre Dâmboviţa.

 Pe raza localităţii Brăteşti (aproape de Târgovişte), conducătorul auto care nu avea nici permis de conducere a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a acroşat un alt autoturism care se deplasa regulamentar şi a părăsit partea carosabilă. Doi dintre urmăriţi au zbughit-o pe camp, dar au fost prinşi. Au venit la faţa locului şi poliţiştii din Argeş  care au şi preluat cazul. Asupra făptaşilor s-au găsit  2000 de franci elveţieni, 1700 de euro, 100 de dolari şi câteva sute de lei.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

GĂEȘTI: El este regele tablelor! AFLĂ AICI CARE ESTE ULTIMA LUI PERFORMANȚĂ!

Găeșteanul Dumitru Nicu are o mare pasiune: jocul de table. De 15 ani, participă la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *