O găeşteancă, în elita modei din România! POVESTEA DE SUCCES A GEORGETEI SURCEL, CÂŞTIGĂTOAREA PREMIULUI SPECIAL „CASUAL COLECTION” LA CITY FASHION WEEK CLUJ!

O găeşteancă extrem de talentată a câştigat Premiul Special “Casual Colection” la City Fashion Week Cluj, derulat în perioada 28-30 noiembrie. Georgeta Surcel este astăzi o creatoare de modă de succes, însă drumul până la marea performanţă nu a fost uşor. Trăieşte în Italia, unde are un mic atelier şi unde visurile sale prind aripi.

Georgeta a luat încă de copil contact cu lumea modei. Mama şi bunica ei au fost croitorese şi i-au insuflat dragostea pentru această meserie. Materialele fine au fascinat-o dintotdeauna şi  i-au hrănit imaginaţia încă din primii ani ai vieţii.

“Am lucrat o perioada in Romania, in acest domeniu atat de inovativ si de creativ al modei, facand cursuri de specializare la Bucuresti. La scurt timp, am obtinut un contract de munca in Cipru, lucrand in departamentul design la fabrica George&Fashion, ca si constructor de tipare.  Intoarsa acasa cu un bagaj imbogatit de tehnici de moda si modeling, am decis sa merg mai aproape de lumea modei – Italia, unde m-am si stabilit definitiv. Am un mic atelier. Aici, visele devin realitate, materialele prind forma, culorile se imbina intr-un mod placut, lăsând libera imaginatia, pentru a exterioriza si defini ceea ce se numeste “CREATIVITATE”.

Asa a prins forma prima mea colectie prezentata acest an la City Fashion Week Cluj, din perioada 28-30 noiembrie.

Am avut onoarea sa expun alaturi de cativa dintre marii stilisti ai Romaniei: Romanita Iovan, George Hosbota, Florin Dobre si altii…Colectia ma reprezinta in totalitate, realizand-o personal, fiind o colectie versatila, un stil clasic-Italienesc. Realizata in Italia, aceasta este dedicata femeilor de cariera, cat si adolescentelor. Pantaloni, camasi, fuste -pantalon, rochii usoare cu volanase imbogatite de funtite si dantele aduc femeilor  unicitate si originalitate. Vestele ajung aproape de glezna, in organza, un material fascinant si flucuant, intr-o continua miscare, aproape obligandu-ne sa tinem pasul cu ele. Pardesiul are o lungime neregulata, facandu-l usor de purtat si totodata spectaculos datorita culorilor vii tesute in matase. Camasile cu lungimi diferite si realizate din materiale obtinute din fibre naturale au mansete cu catarama sau aspect bufant. Taioarele realizate bicolor, cu revere asimetrice, asortate la pantaloni de catifea perforata sai “uni”. Pentru serile in care se inpune o tinuta “glamour”, propun bluzite transparente cu aplicatii manuale de dantela si perle, cat si nelipsitul Lurex care confera stralucire. Corsetul devine” casual”, asortat la o pereche de jeans imbogatit cu perle metalice. Acesta este modul meu de a aduce un omagiu femeilor de astazi,femei intr-o continua miscare!”, a declarat, pentru Cronica de Găeşti, Georgeta Surcel.

Găeşteanca dedica premiul obţinut la City Fashion Week Cluj mamei sale, Ioana Surcel. “Ştiu că este alături de mine şi că mă veghează din cer. Ei îi datorez dragostea şi respectul pentru această meserie, precum şi încrederea că visurile se pot realiza”, a adăugat talentata creatoare de modă.

 

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *