Contactează-ne pe

Evenimente

PĂRINȚII DIN JUGURENI AU LUAT FOC CÂND AU AUZIT ASTA! Copiii au plâns și le-au povestit tot!

- 405 vizualizări

Scandalul de la Școala Jugureni ia amploare. După ce un părinte a făcut public faptul că a găsit o substanță neagră, vâscoasă și unsuroasă în paharul de iaurt primit de copil la școală, autoritățile au pornit în control…cam la o săptămână.

În loc să încerce să afle ce s-a întâmplat exact și să-l contacteze pe bărbatul care a făcut scârboasa descoperire, cei de la DSP s-au dus abia în data de 4 decembrie direct la școală, unde au constatat că sunt ceva probleme cu condițiile de depozitare, adică laptele era ținut la +7 grade, nu la +6 grade Celsius, așa cum prevăd normele. Apoi, din puțul gândirii, au cerut cadrelor didactice să-i oblige pe copii să bea laptele la școală, nu să-l ia acasă. O învățătoare  a luat de bune spusele onor mai-marilor de la județ și, nici mai mult, nici mai puțin, i-a anunțat pe copii că de acum înainte, la ora 10.00, vor înghiți cu forța iaurturile care li se livrează în cadrul acestui program foarte scump și foarte inutil. Unii copii au început să plângă, spunând că nu vor să mănânce. Alții poate au intoleranță la lactoză.  Pentru angajații DSP însă, important este ca acest caz să se mușamalizeze cât mai repede, nicidecum să se afle cum substanța scârboasă a ajuns într-un pahar sigilat. Mai mulți părinți ne-au contactat pentru a ne spune ce s-a întâmplat la Școala Jugurerni și pentru a o acuza pe învățătoare că abuzează de poziția ei și, pentru a le face pe plac celor de la DSP, îi va obliga pe copii să consume produsul la școală.

Mai trebuie spus că, în județul Dâmbovița, nu se mai livrează cornul la școli, ci doar laptele, şi asta la trei zile. Părinții din întreg județul spun că acest produs nu este pe placul micuților și că nu poate fi mâncat. Mulți îl folosesc pentru hrana animalelor. În schimb, foarte mulți bani publici sunt folosiți pentru a plăti acest program, care a devenit o glumă proastă și un mijloc de îmbogățire pentru unii. Profesorii responsabili de acest program se plâng că laptele este aruncat pe jos, că niciun copil nu-l vrea. Unii „tovarăşi” s-au grăbit să trâmbiţeze prin presă că ar fi crescut absenteismul prin şcoli pentru că, vezi Doamne, nu mai primesc la şcoală „bunătăţi” de la Guvern.

Noi nu avem semnale că ar exista vreo localitate dâmboviţeană în care copiii nu vin la școală pentru că nu au primit lapte și corn. Nimeni, absolut nimeni nu s-a plâns  şi tocmai de aceea nu credem că ar exista prin judeţ absențe sau abandon școlar din acest motiv. Nu de-alta, dar minciuna asta s-a aruncat şi în urmă cu  câţiva ani, iar programul  pentru îmbogăţirea „jmecherilor” a continuat. O masă caldă pentru copii  ar fi fost cu totul şi cu totul altceva.

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fetița de 8 ani accidentată din cauza traversării neregulamentare a străzii

Articol scris de

Conform primelor informaţii, un bărbat, de 35 ani, din Corbii Mari, în timp ce conducea un autovehicul in zona Mega Image, a surprins şi accidentat o minoră, de 8 ani, din Patroaia, lasata nesupravegheata, care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, în fugă, prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a minorei, care a fost transportată la spital pentru îngrjiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

 

Citește articolul

Evenimente

PANICĂ ÎN GĂEȘTI: Copil de nici 4 ani, ”uitat” de părinți în mașină! UȘILE S-AU BLOCAT, IAR MICUȚUL A RĂMAS ÎNĂUNTRU!

Articol scris de

Zilele orașului Găești au adus nu doar bucurie micuților veniți să se delecteze cu turtă dulce, ci și probleme, cauzate de neatenția adulților pe fondul unei aglomerații și a grabei de a scăpa de aglomerație. Astfel, la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Viitorului, un baietel de nici 4 ani a fost lăsat în mașină de părinți, cheile fiind în contact, iar ușile mașinii au rămas blocate pentru minute in șir. A fost nevoie de intervenția agenților de la circulație, care au dirijat traficul blocat, tot unul din agenții sosiți la intervenție fiind cel care, cu profesionalism și mult tact, a calmat copilul ce începuse să plângă în mașina rămasă blocată.

In cele din urmă, proprietarul a fost nevoit să spargă geamul pentru a elibera copilul.

Poliția sfătuiește cetățenii să nu lase copiii nesupravegheați in mașină, temperatura crescând vertiginos iar viața micuților fiind pusă astfel în pericol.

Citește articolul

Evenimente

Accident pe DN7, la intrare în Găeşti! O PERSOANA A AJUNS LA SPITAL!

Articol scris de

Impact violent între doua autoturisme, în această după-amiază, pe DN 7, la intrare în Găeşti. Un sofer din Mogosani, in varsta de 24 de ani, care se deplasa catre platforma industriala, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers in fata la Darvis, moment in care a fost izbit de un autoturism condus de un barbat de 40 de ani, din Mătăsaru, care mergea spre centrul orasului. In urma impactului, tanarul de 24 de ani a fost ranit aparent usor si a fost transportat la spital. In cauza se efectueaza cercetari.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design