ROŞU DE DÂMBOVIŢA, IUBIRE IMPOSIBILĂ ÎNTRE FOSTU’ ŞI ACTUALA

În faţa presei, Adrian Țuțuianu amintește că a preluat partidul in 2012 de pe locul 17 la nivel național și l-a lăsat pe locul 4, pomenind de asemenea de “28000 membrii verificați, nu inventați”. Oare acești membri “verificați, nu inventați” este o acuză voalată la vreun președinte de organizație județeană, care a pus umărul la debarcarea din partid în ședința Cex? Rămâne să vedem.

De asemenea, Țuțuianu se laudă și cu reușita PSD Dâmbovița de la referendumul din 6-7 noiembrie, despre care spune că “are o conotație electorală”. Poate că a vrut să zică “conotație politică” deoarece în dicționarul limbii române, termenul ELECTORAL este folosit “referitor la alegeri (sau la alegători), specific alegerilor,care se organizează în vederea alegerilor. “, iar cel de REFERÉNDUM, “Consultare directă a cetățenilor, chemați să se pronunțe, prin vot, asupra unui proiect de lege de o deosebită importanță pentru stat sau asupra unor probleme de interes general.”

 

Iată că, în mai puțin de 7 minute de declarații live pe pagina de Facebook a PSD Dâmboviţa, fostul PSD-ist reclamă atât “membrii inventați” ai altora, nu “numărați”, ca ai lui, dar recunoaște și faptul că referendumul pentru revizuirea constituției din 6-7 noiembrie, a fost de fapt un exercițiu de manevră pentru partid.

De cealaltă parte, președinte interimar Rovana Plumb, îndeamnă la “unitate și solidaritate”, conștientă că primarii semnatari ai listei de susținere pentru Țuțuianu, pot fi un ghimpe deranjant in coasta unui lider numit de la centru.

 

De remarcat că în bătălia declarațiilor a apărut și discuția despre pagina de Facebook a organizației PSD Dâmbovița, Rovana Plumb precizând că din 17 noiembrie, va fi în funcție noua pagină PSD Dâmbovița Oficial.

 Dar ce s-a întâmplat, monșer, cu vechea pagină? Odată ce partidul a rămas fără Țuțuianu, a rămas și fără like-uri? Cineva le-a luat pagina? Poate o sa vedem in viitor chiar un clip in genul Floricica Dansatoarea, în care noul președinte al PSD Dâmbovița va cere într-un live la Facebook să i se restituie “likurili pentru care a muncit”.

 Cert e că Țuțuianu trage nădejde ca spânul de barbă că o să revină în fostul partid, creând în acest sens și o pagină care se numește PSD Dâmbovița, la care însă nu scrie că e pagina oficială ci a declarat-o “cauză”.

 Rovana Plumb, care nu este botezată încă în focul alegerilor ca și președinte de organizație, are deocamdată de recuperat “likurili pierdute” de PSD Dâmbovița și rămâne cu “onoarea nereparată” in urma contestatarilor ce acuză “intervenția agenturilor străine în treburili interne”, mai pe înțelesul membrilor de partid, numirea de la centru fără consultarea organizației județene.

 

 

 

 

 

 

Articol adaugat de Coman Andrei Alin

Reporter, Editor Web andreialincoman@gmail.com Din 2014 in echipa redactionala!

Cronica de Gaesti

DECLARAŢIE POLITICĂ A SENATORULUI IANCU CARACOTA: “Ați făcut ca tot ceea ce este anormal să pară firesc!”

„Resursa umana reprezintă factorul de producție cel mai important al unei societăți, iar complexitatea educării …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *