Lucrezi de acasă? Iată 5 trenduri/accesorii pentru o masă de birou ca în reviste

În prezent, tot mai multe persoane preferă să lucreze de acasă și să își amenajeze propriul birou confortabil prin intermediul căruia să își găsească inspirația. Dacă te numeri printre cei care nu ar da pentru nimic liniștea și confortul căminului într-o zi obișnuită de lucru, cu siguranță îți dorești ca spațiul tău de lucru să arate impecabil, astfel încât să te binedispună și să îți confere mai mult spor. Înainte de toate, e important să alegi o masă de lucru potrivită pe care să o personalizezi în funcție de preferințe. Iată câteva accesorii pe care le poți avea în vedere dacă vrei să ai o masă de birou desprinsă din paginile revistelor de decorațiuni interioare.

Rotunjimi delicate

Dacă nu îți dorești o masă de birou cu formă dreptunghiulară, poți alege una rotundă, care se dovedește a fi mult mai frumoasă și mai elegantă. Dacă îți plac astfel de modele cu rotunjimi la margini, înseamnă că ești o persoană fină și delicată pentru care aspectul estetic contează enorm. Mizează pe culori deschise pentru a da impresia de mai mult spațiu în încăpere.

 Tapet

Un mod inedit de a-ți personaliza spațiul de lucru este să adaugi un tapet care să se asorteze cu modelul ales de masă de birou. Fie că alegi să amplasezi biroul în camera de zi sau în balcon, acesta va căpăta o înfățișare deosebită cu ajutorul unui tapet. Te poți juca cu imprimeurile și culorile, astfel încât să ai o masă de birou plină de viață. De asemenea, dacă simți nevoia de și mai multă culoare, poți adăuga oricând flori așezate în vaze sau recipiente cu un design aparte. Nu doar că vei înfrumuseța vizibil camera, dar te vei bucura mai mult timp de prospețimea și mirosul plăcut al florilor.

 Abajururi strălucitoare

Cu siguranță ai văzut măcar o dată în reviste sau în filme o masă de birou pe care era așezată o veioză colorată sau mai multe lămpi strălucitoare cu ajutorul cărora decorul se schimba complet. Aceste accesorii șic vor da un plus de strălucire spațiului de lucru și îl vor transforma într-un loc ideal de petrecere a timpului chiar și în scop profesional.

 Tablouri

Dacă arta te inspiră atunci când lucrezi, decorează-ți propria masă de birou cu tablouri de mici dimensiuni sau rame foto în culorile preferate. Le poți așeza direct pe masă sau le poți agăța pe perete în caz că biroul tău este amplasat lângă acesta. Lasă-ți imaginația să creeze un decor original și vei observa cum îți va face plăcere să lucrezi în intimitatea căminului.

 Lumânărele parfumate

Cine spune că la birou nu trebuie să te relaxezi? Dacă ești o persoană care pune buna dispoziție pe primul loc, nu uita să așezi pe orice masă de birou lumânărele parfumate menite să te relaxeze și să îți îmbunătățească starea de spirit. Cu cât te vei simți mai confortabil, cu atât vei lucra mai bine!

Înainte de a alege o masă de birou ideală pentru activitățile tale de acasă, intră pe FAVI.ro și alege-ți cele mai frumoase modele pe care să le decorezi mai ceva ca în reviste. De asemenea, nicio masă de birou nu poate fi completă fără un scaun de birou pe care îl poți alege cu ușurință de aici:

https://favi.ro/produse/categorie/scaune-de-birou

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Analiza de risc la securitatea fizică este obligatorie! SC SECURITY&SAFETY CONSULTING SRL, PARTENERUL IDEAL PENTRU COMPANIA DUMNEAVOASTRĂ!

Securitatea unei societăți reprezintă, pe lângă respectarea prevederilor legale, o condiție esențială pentru o dezvoltare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *