Demonstraţie de forţă la ARCTIC! AU VENIT CU ELICOPTERELE, AU VĂZUT ŞI AU PLECAT !

 

A fost agitaţie mare astăzi la ARCTIC. Nu mai puţin de trei elicoptere au aterizat în parcarea eliberată a fabricii. Reprezentanţii ARCELIK, cei care deţin fabricile din Găeşti şi cea care se va inaugura la Ulmi, au venit să-şi vadă „moşiile” finanţate generos din bani guvernamentali.

Întâlnirea din oraşul nostru nu a durat mai mult de 30 de minute. Şefii şi şefuţii s-au agitat, au făcut curăţenie, i-au pus pe toţi să-şi mute maşinile din parcare, au pregătit chiar şi un bufet suedez, însă nimeni nu s-a atins de nimic. Şefii cei mari din Turcia au vizitat linia 5, cea inaugurată acum câţiva ani în urma ajutorului primit de la Guvern în schimbul promisiunii angajării a 500 de oameni. După ce au văzut-o rapid, s-au urcat în elicopterele închiriate, se pare, de la Ţiriac şi au decolat, aşa cum le stă bine unor mari investitori care plătesc la limita subzistenţei mii de oameni.

Cronica de Gaesti

O găeşteancă, în elita modei din România! POVESTEA DE SUCCES A GEORGETEI SURCEL, CÂŞTIGĂTOAREA PREMIULUI SPECIAL „CASUAL COLECTION” LA CITY FASHION WEEK CLUJ!

O găeşteancă extrem de talentată a câştigat Premiul Special “Casual Colection” la City Fashion Week …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *