SENATORUL PNL IANCU CARACOTA: : Doamnă Ministru, de ce nu au ajuns rechizitele gratuite la elevii nevoiaşi din Dâmboviţa?

Întrebare adresată Doamnei  Rovana PLUMB, Ministrul interimar al Educaţiei Naţionale

Doamnă Ministru,

Aproximativ 13 000 de elevi dâmboviţeni, din învăţământul primar şi gimnazial, care provin din familii defavorizate aşteaptă distribuirea pachetului gratuit de rechizite școlare, acordat în baza Legii nr. 126/2002 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 33/2001 privind acordarea de rechizite școlare.

Doamnă Ministru, din informaţiile pe care le deţin,  până în prezent judeţul pe care atât eu, cât şi dumneavoastră, îl reprezentăm în Parlament, este unul dintre puţinele din ţară în care nu au ajuns pachetele cu rechizite, deşi procedura de centralizare a solicitărilor s-a încheiat la sfârşitul lunii septembrie.

Pe acest fond, vă solicit să-mi comunicaţi care sunt motivele pentru care rechizitele gratuite nu au ajuns la elevii nevoiaşi din judeţul Dâmboviţa? Totodată, vă rog să-mi comunicaţi data la care  rechizitele vor fi repartizate beneficiarilor.

Vă mulţumesc!

Vă solicit răspuns scris .

Senator,

Iancu CARACOTA

 

 

Cronica de Gaesti

Se spală rufele murdare în public: POPII ŞI PESEDIŞTII, SCANDAL ODIOS ÎN DÂMBOVIŢA, DUPĂ EŞUAREA REFERENDUMULUI! Află ce sume astronomice suportă judeţul pentru lăcaşurile de cult!

Nu avem spitale bine dotate, nu avem şcoli moderne şi echipate conform anului 2018, nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *