VINERI ÎNCEPE ”POVESTEA VORBEI”! Gheorghe Ifrim, ”Primarul din Las Fierbinți”, vine cu spectacolul anului la Găești! JURIU DE ÎNALTĂ ȚINUTĂ ȘI CEI MAI TALENTAȚI ARTIȘTI DIN ȚARĂ!

Pe 9 – 10 noiembrie, la Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu”, se dă startul celei de XVI-a ediții a Festivalului Național de Umor ”Povestea Vorbei”. 10 trupe de artiști amatori și 13 interpreți individuali din țară și din Republica Moldova vin să încânte publicul găeștean cu umor de cea mai bună calitate. Vor fi evaluați de un juriu exigent, din care fac parte maestrul Florin Zamfirescu, actrița Doinița Oancea, regizorul Antoniu Vasile Berenyi, fostul director al Casei de Cultură, Lucia Uță, viceprimarul Ion Untărescu și primarul Grigore Gheorghe.

În seara de gală de sâmbătă, 10 noiembrie, va urca pe scenă unul dintre cei mai în vogă artiști de comedie ai momentului, Gheorghe Ifrim, cunoscut publicului larg pentru rolul primarului din serialul ”Las Fierbinți”. Aduce la Găești un spectacol apreciat în întreaga țară, ”Gigel – One Man Show”.

Totodată, pe scena Casei de Cultură va avea loc premiera spectacolului ”Unde-i lege, nu-i tocmeală”, a Grupului de satiră al Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”, text și regie Antoniu Vasile Berenyi.

Intrarea este liberă în ambele seri, iar organizatorii îi invită pe găeștenii care iubesc umorul să participe la acest eveniment, care vine cu noutăți și surprize, dar și cu spectacol la cele mai înalte standarde.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Incendiu violent la Gura Foii! LOCALNICII AU O IPOTEZĂ – ŞOC DESPRE CAUZELE ACESTUIA!

Pompierii detașamentului Găești au intervenit cu 3 autospeciale pentru stingerea unui incendiu în localitatea Gura …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *