Contactează-ne pe

Evenimente

În atenţia Crucii Roşii şi a oamenilor de bine! DISPERAŢI, SUB CERUL LIBER, CU TREI COPII MICI! Împreună, putem să-i ajutăm!

- 498 vizualizări

O mamă şi 3 copii cu vârste de 2, 5 şi 8 ani au scăpat ca prin minune de un incendiu  devastator care s-a declanşat în noapte, se pare, de la instalaţia electrică din baie. Femeia era în dormitor cu  copilaşii şi se pregătea să-i culce. Cel mijlociu a auzit pocnituri în bucătărie şi s-a speriat. „Am deschis uşa să văd ce aude copilul şi într-o secundă focul s-a extins. Ardea boilerul, maşina de spălat, frigiderul, cuptorul cu microunde. Am luat copiii, aşa cum erau, dezbrăcaţi, şi am ieşit imediat din casă, alertând autorităţile”, ne-a povestit mama. Totul s-a făcut scrum în câteva minute. Părinţii dorm de joi în maşină, iar micuţii, la bunici. Au rămas doar cu hainele pe care le aveau pe ei în momentul producerii nenorocirii. Sunt disperaţi, vine iarna, iar ei munca lor de-o viaţă s-a năruit pur şi simplu.

Primarul din Vişina le-a promis că le va face o anchetă şi că-i va ajuta, însă până acum nu a venit nimeni să le întindă o mână. Doar preotul din sat s-a implicat cu tot sufletul şi le-a oferit primul ajutor.

Oameni buni, o familie cu trei copii mici are nevoie de ajutorul nostru. Puţin cu puţin, vom reuşi să fim lângă ei. Autorităţile sunt incapabile să pună în practică strategiile de ajutor, care poate există doar pe hârtie. Într-o mare de suferinţă, nu ne avem decât unul pe altul şi doar aşa putem să ne facem vieţile mai bune.

Puteţi contacta familia disperată pe Strada Florilor nr. 15 sau la  numărul de telefon 0765708471 (Marin Nicolae).

 

 

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

PRIMARUL COMUNEI HULUBESTI, AGRESAT DE UN FUNCTIONAR PUBLIC! Imagini șocante!

Articol scris de

Scene incredibile chiar in incinta Primariei comunei Hulubesti! Primarul localității, Aurel Marinescu, sustine ca a fost amenintat, injurat si bruscat de unul dintre functionarii publici pe care ii are in subordine. Scandalul ar fi pornit dupa ce edilul i-ar fi cerut subalternului sa gaseasca o firma serioasa de cadastru. Solicitarea sefului l-ar fi scos din minti pe functionar, care ar fi reactionat violent. Imediat, ar fi început să înjure, după care l-ar fi strans puternic de brat pe primar, bruscandu-l.

Vazand ca se incing spiritele, sotia funcționarului, si ea angajată a Primăriei Hulubesti, a intervenit si s-a interpus intre cei doi barbati. “Cred ca m-ar fi lovit. El este cunoscut pentru iesirile nervoase. Vom lua masuri disciplinare si sper ca si politia sa intervina. Am depus deja plangere”, a declarat, pentru Cronica de Gaesti, Aurel Marinescu.

 

Citește articolul

Evenimente

Fetița de 8 ani accidentată din cauza traversării neregulamentare a străzii

Articol scris de

Conform primelor informaţii, un bărbat, de 35 ani, din Corbii Mari, în timp ce conducea un autovehicul in zona Mega Image, a surprins şi accidentat o minoră, de 8 ani, din Patroaia, lasata nesupravegheata, care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, în fugă, prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a minorei, care a fost transportată la spital pentru îngrjiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

 

Citește articolul

Evenimente

PANICĂ ÎN GĂEȘTI: Copil de nici 4 ani, ”uitat” de părinți în mașină! UȘILE S-AU BLOCAT, IAR MICUȚUL A RĂMAS ÎNĂUNTRU!

Articol scris de

Zilele orașului Găești au adus nu doar bucurie micuților veniți să se delecteze cu turtă dulce, ci și probleme, cauzate de neatenția adulților pe fondul unei aglomerații și a grabei de a scăpa de aglomerație. Astfel, la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Viitorului, un baietel de nici 4 ani a fost lăsat în mașină de părinți, cheile fiind în contact, iar ușile mașinii au rămas blocate pentru minute in șir. A fost nevoie de intervenția agenților de la circulație, care au dirijat traficul blocat, tot unul din agenții sosiți la intervenție fiind cel care, cu profesionalism și mult tact, a calmat copilul ce începuse să plângă în mașina rămasă blocată.

In cele din urmă, proprietarul a fost nevoit să spargă geamul pentru a elibera copilul.

Poliția sfătuiește cetățenii să nu lase copiii nesupravegheați in mașină, temperatura crescând vertiginos iar viața micuților fiind pusă astfel în pericol.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design