in ,

Dramă la Măgura! S-A SPÂNZURAT CU POPA ÎN CURTE! Omul le spusese tuturor apropiaţilor că-şi va lua viaţa!

Ionel T., un bărbat de 43 de ani, din satul Măgura, comuna Hulubeşti s-a spânzurat în podul pătulului. S-a dus la cârciumă, a băut ceva şi le-a zis tovarăşilor de pahar că se duce să se omoare. Nimeni nu l-a crezut, dar el şi-a pus planul în aplicare câteva ore mai târziu.

Bărbatul avea un handicap psihic, dar era muncitor şi îi ajuta pe toţi cei care apelau la el.

Apropiaţii ne-au spus că era foarte speriat de poliţie în ultima perioadă. Chiar sâmbătă, 13 octombrie, un echpaj l-ar  fi căutat să-l întrebe de ce ar fi tăiat cablul tv al fratelui, iar el ar fi  fugit de frica oamenilor legii.  Am mai aflat că avea un teanc de amenzi, că poliţiştii din zonă îşi făceau planul cu el şi că cei care îl reclamau foarte des erau chiar fratele şi cumnata sa, cu  care locuia în aceeaşi curte.

În această după-amiază, preotul satului a venit la ei acasă cu ceva treburi. I-a spus şi lui că s-a hotărât să-şi încheie socotelile cu viaţa , dar nu a fost luat în seamă. Preotul stătea în curte la masă, la un grătar, împreună cu fratele lui Ionel T., când, deodată, o vecină care îşi culegea nucul l-a zărit pe bărbat în laţ, în podul pătulului şi a început să ţipe:”Ajutooor, sări părinte, Ionel s-a spânurat în pod!”Atât preotul, cât şi fratele s-au urcat repede în pod, i-au tăiat frânghia, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic  pentru el.

 

 

 

Comments

Lasă un răspuns