INCENDII ÎNFIORĂTOARE ÎN TOATĂ ZONA GĂEŞTIULUI! Pompierii se luptă de azi dimineaţă cu flăcările. IERI A FOST PANICĂ ŞI PE AUTOSTRADĂ!

 

De 4 ore se luptă pompierii cu focul în satul Zăvoiu, comuna Mogoşani. Nişte inconştienţi au incendiat vegetaţia uscată, iar incendiul a scăpat de sub control. Oamenii sunt speriaţi şi se tem ca flăcările să nu se extindă şi să nu le distrugă bunurile.

Potrivit martorilor, nu mai puţin de 5 autospeciale au sosit la faţa locului şi se intervine încă de la ora 16.00. La momentul redactării acestei ştiri, incendiul nu fusese încă lichidat.

A fost incendiu mare, ieri, şi în lunca Petreştiului, iar Autostrada Bucureşti –Piteşti s-a înecat în fum. Circulaţia a fost oprită ore bune  pe A1 şi deviată pe DN61 Corbii Mari, iar din zona kilometrului 49 s-a putut reintra pe autostradă.

Câteva ore au muncit pompierii din cauza inconştienţilor care au  dat  foc vegetaţiei uscate, iar ca urmare a opririi traficului s-a circulat în coloană pe mai mulţi kilometri, pe ambele sensuri.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

PROMOŢIE LA ADI STUDIO: Probă de lucru gratis, cu cel mai performant echipament! „DOAR UN PROFESIONIST VĂ OFERĂ CEEA CE VĂ DORIŢI”

Cele mai bune servicii oferite de experți, diferite de cele ale amatorilor, reies atât din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *