INCENDII ÎNFIORĂTOARE ÎN TOATĂ ZONA GĂEŞTIULUI! Pompierii se luptă de azi dimineaţă cu flăcările. IERI A FOST PANICĂ ŞI PE AUTOSTRADĂ!

 

De 4 ore se luptă pompierii cu focul în satul Zăvoiu, comuna Mogoşani. Nişte inconştienţi au incendiat vegetaţia uscată, iar incendiul a scăpat de sub control. Oamenii sunt speriaţi şi se tem ca flăcările să nu se extindă şi să nu le distrugă bunurile.

Potrivit martorilor, nu mai puţin de 5 autospeciale au sosit la faţa locului şi se intervine încă de la ora 16.00. La momentul redactării acestei ştiri, incendiul nu fusese încă lichidat.

A fost incendiu mare, ieri, şi în lunca Petreştiului, iar Autostrada Bucureşti –Piteşti s-a înecat în fum. Circulaţia a fost oprită ore bune  pe A1 şi deviată pe DN61 Corbii Mari, iar din zona kilometrului 49 s-a putut reintra pe autostradă.

Câteva ore au muncit pompierii din cauza inconştienţilor care au  dat  foc vegetaţiei uscate, iar ca urmare a opririi traficului s-a circulat în coloană pe mai mulţi kilometri, pe ambele sensuri.

 

Cronica de Gaesti

Accident la Petreşti! DOUĂ FEMEI S-AU RĂSTURNAT CU MAŞINA!

Nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi putea urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *