ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA PRESA DÂMBOVIȚEANĂ! Șeful Poliției Rutiere Dâmbovița instigă subordonații să hărțuiască jurnaliștii în trafic!

Un material publicat de Gazeta Dâmboviței, prin care redactorul șef Crina Zamfirescu atrăgea atenția asupra operațiunilor de pândă din Târgoviște, l-a înfuriat la culme pe comisarul șef Răducu Rizea, șeful Serviciului Rutier Dâmbovița. Reacția acestuia, exprimată pe grupul de whats app al rutieriștilor, a fost de natură să scandalizeze întreaga mass media: ”Ăsta e nivelul presei din DB… Scriu așa pentru că NU-I VEDE NIMENI ÎN TRAFIC… Apropo de ce discutam azi… Poate, totuși, vă treziți… Să nu ajungem să ne dea presa unde, când, cum să acționăm… eventual și pe cine să oprim și pe cine nu…”

Mesajul pare o instigare fără precedent la hărțuirea jurnaliștilor incomozi în trafic, pe motiv că aceștia semnalează nereguli în activitatea Poliției Rutiere Dâmbovița. Lipsa de respect la adresa mass media, tupeul, dar și posibila infracțiune de abuz în serviciu ar trebui să facă parte dintr-o evaluare serioasă a comisarului șef Răducu Rizea, la nivelul conducerii IPJ.

De asemenea, și Cronica de Găești a semnalat, în nenumărate rânduri, activitatea cel puțin discutabilă a Poliției Rutiere de la județ. Unul dintre semnalele trase se referă la circulația haotică pe DN 72 Găești – Târgoviște, unde echipajele de poliție lipsesc cu desăvârșire, iar tirurile fac presiuni incredibile pe turisme pentru a depăși viteza legală. Numărul mare de accidente pe această rută, cauzate de nerespectarea distanței în trafic de către tiruri, a confirmat ceea ce noi am scris. De asemenea, tot Serviciul Rutier Dâmbovița a dat aviz pentru construirea în Găești, în zona Lidl, a două alveole care încalcă dreptul transportatorilor de a trece cu utilaje excepționale pe un drum național.

Comisarul șef Răducu Rizea dă dovadă, așadar, nu doar de incompetență, ci și de rea-credință, motiv pentru care ar trebui să plece cât mai urgent din fruntea Poliției Rutiere județene.

 

Cronica de Gaesti

Accident la Petreşti! DOUĂ FEMEI S-AU RĂSTURNAT CU MAŞINA!

Nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi putea urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *