Acuzaţii grave la adresa directorului Penitenciarului Găeşti! SE SOLICITĂ O DECIZIE A COMISIEI DE DISCIPLINĂ DIN MINISTERUL JUSTIŢIEI!

A intrat în gura Federatiei Sindicatelor din Adminsitratia Nationala a Penitenciarelor! Directorul Penitenciarului Găeşti, Gheorghe Anghel, este acuzat că ar fi săvârşit fapte grave, fiind sesizată comisia de disciplina din Ministerul Justitiei. Acestuia i se impută că  a depasit atributiile de serviciu, că a intervenit ilegal in activitatea altui functionar public cu statut special si că a produs pagube materiale unitatii din care face parte, se arată pe site-ul www.penitenciare.info, care publică şi sesizarea sindicaliştilor adresată comisarului şef de penitenciare George Petec şi Comisiei de disciplină a funcţionarilor publici cu statut special din cadrul Ministerului Justiţiei:

“ In data de 04 octombrie 2018, domnul Gheorghe Anghel, aflat in concediu de odihna, fara a avea calitatea de director al Penitenciarului Gaesti si fara acordul directorului general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Marian Dobrica, s-a prezentat la sedinta consiliului de conducere al Penitenciarului Gaesti, in care s-au discutat propunerile pentru majorarile salariale de pana la 50% pentru misiuni speciale si lucrari de exceptie, acordate angajatilor unitatii care intra in competenta de gestiune a directorului general al ANP sau a ministrului Justitiei (MJ).

Tot in data de 04 octombrie 2018, domnul comisar sef de penitenciare Gheorghe Anghel, fara acordul directorului in functie din data de 04 octombrie 2018, subcomisar de penitenciare Stelica Preoteasa, a folosit autoturismul Penitenciarului Gaesti in scop personal.

Exista suspiciunea savarsirii infractiunilor de: trafic de influenta, abuz in serviciu si uzurpare de calitati oficiale”.

 

 

 

Articol adaugat de Liviu Lazăr

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

One comment

  1. Parca sunt 2 entitati sindicale la Penitenciarul Gaesti FSANP si SNLP.
    Dragi colegi, doar FSANP a sesizat acest caz de abuz, SNLP deja a batut palma cu Conducerea, va intreb in acest caz pt. ce mai platiti cotizatie, ca sa stati cu capul plecat ? Sunteti multumiti de SNLP…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *