IAR S-A BLOCAT PASARELA GĂEŞTI! Trafic de coşmar, oraş sufocat!

A treia oară într-un an poate e cu noroc! Covorul asfaltic de pe pasarela peste calea ferată, care face legătura cu Autostrada Bucureşti – Piteşti, este din nou în lucru. După ce au lucrat de mântuială de alte două ori anul acesta, drumarii s-au pus din nou pe treabă. Probabil că investiţia are legătură cu scrisoarea deschisă a cetăţenilor găeşteni de pe strada Şerban Cioculescu sau poate face parte din planul de lucrări fără sfârşit al celor de la Drumuri Naţionale.

Cert este însă că traficul în zonă este un adevărat coşmar. Tiruri, autoturisme şi microbuze stau la cozi interminabile, de peste un kilometru, de o parte şi alta a pasarelei. Lucrările se desfăşoară foarte lent şi sunt îngreunate de traficul infernal din timpul zilei. Găeştiul este extrem de aglomerat, iar lucrările de la pasarelă, care se desfăşoară la ore de vârf ale traficului, sufocă pur şi simplu oraşul. Şoferii sunt revoltaţi şi spun că muncitorii ar putea să-şi desfăşoare activitatea seara sau noaptea.

Până la urmă, deranjul nu ar fi aşa de mare dacă am şti că, măcar de data aceasta, lucrarea ar fi una de calitate şi nu o altă bătaie de joc pe banii noştri.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Caz uluitor în Găeşti! COPIL DE 12 ANI, VÂNDUT CA SCLAV DE PROPRIUL TATĂ! Autoritățile au intrat în alertă maximă!

  Se întâmplă în Găeşti, în anul de grație 2019! Un băiețel de 12 ani, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *