Găeşti: SNOPIT ÎN BĂTAIE ÎN MIJLOCUL STRĂZII! Află pe cine s-a răzbunat „Regele Inoxului”!

Un cunoscut om de afaceri dâmboviţean, care a executat inclusiv balustradele de la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, este acuzat de tentativă de omor, după ce l-ar fi snopit în bătaie în plină stradă, ziua în amiaza-mare, pe un bărbat din Ioneşti. Victima susţine că venea dinspre Spitalul Orăşenesc atunci când lângă el a oprit un bolid din care au coborât doi bărbaţi, care l-au luat direct la bătaie. Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost lovit puternic în zona capului, necesitând suturi şi investigaţii suplimentare.

Se pare că omul de afaceri s-ar fi răzbunat pentru că bărbatul din Ioneşti i-ar fi făcut mai multe reclamaţii.

„Iniţial, persoana vătămată a sesizat prin 112 infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Ulterior, a revenit şi a formulat plângere penală pentru tentativă de omor. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, în vederea declinării competenţei pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. Cei doi bărbaţi bănuiţi de agresiune au fost sancţionaţi contravenţional conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Cronica de Gaesti

ÎN ATENŢIA PĂRINŢILOR! Leny’s Style, noul magazin de haine pentru copii în Găeşti! ARTICOLE DE CALITATE, FRUMOASE, ŞI LA PREŢURI REZONABILE!

S-a deschis un nou magazin de haine pentru copii în Găeşti. Leny’s Style vine cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *