AU INTRAT ÎN VRIE! Popii şi pesediştii trag la rupere pentru scor la referendum în Dâmboviţa! BABE AMENINŢATE CĂ NU VOR MAI FI ÎNGROPATE!

Parcă suntem la concurs! În Dâmboviţa se aleargă  vertiginos pentru „scor” la referendum. Popimea nu mai pridideşte să care enoriaşii  cu  automobilele, drăgnicii, aşijderea. Cu toate că este duminică, Consiliul Judeţean Dâmboviţa se face că munceşte! Este pe teren, îşi încură bolizii – proprietatea instituţiei publice – pe drumurile de la ţară.

 De la „centru’ roş’” se ia  pulsul neîncetat, primarii lor sunt somaţi să se mişte cu talent.  Hei-rup! Hei- rup!  Mai e puţin până se închid urnele trebuie să câştigăm „concursul,” că referendumul…e varză! Dar, deh, e ambâţul a două personaje (una’ cu politichia şi-alta cu popia) care au ceva de demonstrat şi…câştigat!

Mai mulţi cetăţeni au declarat, pentru Cronica de Găeşti, că popii şi primarii i-au asaltat astăzi, ca să meargă la vot. S-au trezit cu feţele bisericeşti peste ei în casă, îndemnându-i cu disperare să ajungă la urne. Unele feţe bisericeşti au recurs şi la şantaj. Le-au spus bătrânelor din parohiile lor că nu le mai îngroapă dacă nu văd colantul cu “Votat” la referendum pe buletinul lor. Din oră în oră, la Arhiepiscopie s-a raportat, mai ceva ca la partid, prezenţa. Popii urmează să fie băgaţi mâine în şedinţă, iar cei cu rezultate slabe se tem că vor ajunge pentru 30 de zile la mănăstire.

Şi primarii au alergat din casă în casă, ca să scoată lumea la vot, dovadă că miza a fost foarte mare şi pentru PSD, în ciuda declaraţiilor Vioricăi Dăncilă, că partidul nu se implică în campanie. Cu rugăminţi, ameninţări şi insistenţe incredibile, electoratul a fost mânat către urne. Dâmboviţa are cea de-a doua prezenţă pe ţară, după Vaslui, la referendumul pentru redefinirea familiei.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Caz uluitor în Găeşti! COPIL DE 12 ANI, VÂNDUT CA SCLAV DE PROPRIUL TATĂ! Autoritățile au intrat în alertă maximă!

  Se întâmplă în Găeşti, în anul de grație 2019! Un băiețel de 12 ani, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *